+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det største erhvervsnetværk i Jammerbugt Kommune. Vi har mere end 90 forskellige erhvervsfolk fordelt i cirka 5 netværksgrupper, der glæder sig til at lære dig at kende.

Netværket sætter dig i forbindelse med spændende mennesker og giver dig ny viden og inspiration til virksomheden, jobbet, hverdagen og fremtiden. Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Jammerbugts har brancheeksklusivitet, og det primære formål er at etablere værdiskabende relationer for dig mellem virksomheder og ejerledere inden for Jammerbugt Kommune.

Som medlem af Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det ikke et krav, at du eller din virksomhed er kunde hos Sparekassen Danmark.

Prisen er kr. 5.995 pr. år ekskl. moms – og du kan sikre din plads allerede nu!

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen – så hører du fra os.

Når du udfylder formularen, er det ikke bindende. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt, hvor vi kan tage en uddybende snak om dit medlemskab 🙂

Sådan foregår møder og arrangementer

Alt praktisk information om netværket

Tidspunkt

Du bliver inviteret til morgenmøde 1 gang om måneden i din faste netværksgruppe. Helt konkret foregår møderne 1,5 time fra 7.30-9.00. På den måde kommer vi i gang med dagen, uden det er på bekostning af forretningen.

Morgenmad

Desuden serveres der morgenmad til morgenmøderne, så det er mundtøjet og ikke maven, der snakker 😊

Netværksgrupper

Vi bestræber os på at have omkring 15-20 medlemmer i hver gruppe. Det skaber en perfekt balance mellem at skabe en god medlemsdiversitet med mange forskellige perspektiver, men uden nogen bliver overset af mængden.

Mødesteder

Netværksmøderne vil blive afholdt forskellige steder i Jammerbugt Kommune, så vi bl.a. kan komme rundt og se hinandens virksomheder og blive inspireret herfra.

Sparekassen Danmark stiller dog altid lokaler til rådigheder i Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev. Du vil altid få besked, hvor møderne bliver afholdt.

Indhold på møderne

Indholdet til morgenmøderne kan være snak og sparring ud fra et relevant tema eller oplæg, fælles sparring på et medlems udfordring eller andre relevante emner og tilgange. Møderne er struktureret efter et fastlagt program, og en facilitator vil altid være tilstede, så du får mest muligt ud af hvert møde.

Som medlem vil du også altid have indflydelse på, hvilke temaer vi tager op. Én ting er sikkert – der kommer altid til at være noget at snakke ud fra, så der ikke “kun” går kaffe og rundstykker i den 😉

Vigtigst af alt er, at du altid tager noget med hjem fra møderne, som du kan omsætte direkte i din virksomhed eller daglige arbejdsgang.

Sociale arrangementer

Ca. 6-8 gange om året er der større fællesarrangementer for alle medlemmer af netværket, så der også er mulighed for at udforske resten af netværket på kryds og tværs af grupperne.

Omdrejningspunktet her kan være af både faglig og social art (trivsel på arbejdspladsen, quiz-aften, B2B-salg, LinkedIn, medarbejdertiltrækning, virksomhedsbesøg, ESG/CSR, puljesøgning ift virksomhedsudvikling, netværksskattejagt mv.).

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte netværksfacilitator Lise Nordklitgaard på lise@verbesser.dk eller på tlf. 40 88 88 29.

Kommunikation og relationer skaber værdi

I netværket er omdrejningspunktet faglig sparring, videndeling og samarbejde.

I en tid, hvor samarbejde og gensidig støtte er afgørende for erhvervslivet, står Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt som en uvurderlig ressource for lokale virksomheder.

Verbesser faciliterer møderne og danner rammerne for gode, givende og langvarige relationer.

Du får sparring med andre medlemmer, som kommer med nye perspektiver – det skaber værdi i hverdagen.

Ikke et salgsnetværk

Netop med overstående in mente, er Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt ikke et salgsnetværk.

Vi er et værdibaseret netværk, hvor vi samarbejder om udfordringer og hjælper hinanden med at vækste som virksomheder, opdage nye forretningsmuligheder, optimere processer og meget mere.

Det kan dog ikke udelukkes, at salgsmuligheder opstår som en naturlig ting imellem jer, men det er ikke omdrejningspunktet for netværket.

Brancheeklusivitet

Med brancheeksklusivitet mener vi, at repræsenterer din branche som den eneste i din gruppe. Det giver en stor diversitet og dermed at bred vifte af forskellige perspektiver.

Vi har brancheeksklusivitet af den årsag, at vi ønsker at være fortrolige med hinanden. Ikke dermed sagt at man ikke kan være fortrolig med sine konkurrenter, men de er nok ikke de første, man fortæller om en god idé 😊

Hvad er det?

Lise Nordklitgaard fortæller

Vi er det største erhvervsnetværk heroppe, og det betyder, med størrelsen, at der er rigtig mange erhvervsdrivende, som du kan komme og sparre med og hente kompetencer og erfaringer fra. Og selvfølgelig også skabe en masse nye samarbejdspartnere med.

Artikel om netværket

Sådan skriver Nordjyske om Verbesser

“Min erfaring er, at du på længere sigt får mest ud af en netværksgruppe, hvis man lærer hinanden rigtig godt at kende. Én ting er, at du møder andre erhvervsdrivende til et større arrangement og så går hjem og connecter på LinkedIn, men noget helt andet er, når du får tiden og de rigtige rammer til at mødes med de samme mennesker og lære dem rigtigt at kende

– Lise Nordklitgaard

Kommende arrangementer

27/08: Aftenssejltur på Limfjorden med det flotte træskib LOA

Til dette arrangement skal vi have en hyggelig dag på vandet med mad, drikke og selvfølgelig en masse netværk.

Programmet ser i grove træk således ud:

 • Velkommen og noget netværk
 • Nyde det (forhåbentlige) gode vejr på båden
 • Fællesmiddag og mere netværk.

03/10: Ginsmagning og gode historier

Når sommere har sagt farvel og efteråret står på spring, har du mulighed for at skrue nogle grader op for humøret og hyggen med ginsmagning, spisning og nogle gode historier.

18/11: Virksomhedsbesøg hos Bejstrup Maskinstation

Til november skal hele netværket besøge virksomheden Bejstrup Maskinstation. Her får vi et kig indenfor hos en familiedrevet virksomhed med mange forskellige grene.

v

Kommende temaer i grupperne

 • Besøg hos medlemsvirksomheder
 • Kunderejsen
 • ESG
 • AI ift. implementering i virksomhedens processer
 • Disponering af tid
 • Trivsel på arbejdsmarkedet
 • Forretningsudvikling
 • Walk and Talk

Det siger vores medlemmer

Jeg har valgt at være en del af det her netværk for at møde en masse interessante kunder i vores kommune. Både eksisterende kunder og muligvis også nye kunder. Så er der også dialogen rundt omkring det bord, hvor det er det uformelle, og det personligheden bagved det hele, som man lærer at kende.    

Lars Lundtoft 
Tal & Tanker, Pandrup

Jeg har valgt at være medlem af det her netværk for at prøve at komme lidt videre ud i horisonterne og få nogle indspark af forskellig art. Det har givet et indblik i andre menneskers forretninger og hjælp fra dem også på et andet plan. 

Klaus Lukassen
Køkkenmanden ApS

Jeg er medlem af det her netværk, fordi jeg går alene hver dag, så jeg har brug for nogle input fra de andre medlemmer i netværket. Jeg får altid nogen, jeg kan sparre med, og sparring er vigtigt. Jeg har stået i nogle situationer, hvor jeg ikke lige selv kunne overskue noget, og så har jeg fået hjælp til det. 

Jens Christian Nielsen
Hr. Nielsens Specialiteter 

TILMELDINGSFORMULAR

Prisen er 5.995,- pr. år. ekskl. moms.

Jeg accepterer hermed, at Verbesser må opbevare mine data og kontaktoplysninger jf. persondataloven og Verbessers privatslivspolitik. https://www.verbesser.dk/privatlivspolitik/
Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

MEDLEMSOVERSIGT

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!