+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det største erhvervsnetværk i Jammerbugt Kommune. Vi har mere end 70 forskellige erhvervsfolk fordelt i cirka 5 netværksgrupper, der glæder sig til at lære dig at kende.

Netværket sætter dig i forbindelse med spændende mennesker og giver dig ny viden og inspiration til virksomheden, jobbet, hverdagen og fremtiden. Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Jammerbugts har brancheeksklusivitet, og det primære formål er at etablere værdiskabende relationer for dig mellem virksomheder og ejerledere inden for Jammerbugt Kommune.

Som medlem af Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det ikke et krav, at du eller din virksomhed er kunde hos Sparekassen Danmark.

Prisen er kr. 5.995 pr. år ekskl. moms – og du kan sikre din plads allerede nu!

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen – så hører du fra os.

Når du udfylder formularen, er det ikke bindende. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt, hvor vi kan tage en uddybende snak om dit medlemskab 🙂

v

DET SIGER VORES MEDLEMMER

” Jeg har fået meget ud af netværket og møderne både socialt og fagligt. Jeg er sikker på, jeg kommer til at bruge mit netværk i fremtiden.”

Janet Anisimow
Forpagter, Thorupstrand Fiskehus

“Netværksmøderne giver en masse faglige input med indlæg om relevante emner, som man kan tage med i rygsækken og bruge i sin virksomhed. Derudover giver det et stærkt lokalt netværk, som man kan udveksle erfaringer og udfordringer med på tværs af de forskellige faggrupper.

René Meyer Nielsen
Partner / Bygningskonstruktør, HC Entreprenøren A/S

“Jeg er med i erhvervsnetværket for at udvikle butikken til at blive større. Man får utrolig meget ud af det – man får mere ud af det, end man tror – fordi medlemmerne, man er sammen med, har nogle kompetencer, der kan hjælpe en med udviklingen af forretningen”

Aleks Wendel
Indehaver, Jekas Hund og Kat

“Jeg er med i netværket, fordi det giver noget personlig udvikling. Man får nogle gode input, man kan tage med hjem og summe over. Man møder nogle driftige folk, der kan give noget til det personlige, men også forretningen”

Chris Hjørringgaard
Indehaver, Garant Brovst 

“Lise har en unik evne til også at få de mere stille og introverte til at åbne op og bidrage med deres “guldkorn”. Her er man ikke tilskuer til kampen, men altid en aktiv del af den.”

Flemming Jensen
Erhvervskonsulent, Vækst Jammerbugt Erhverv

“Jeg er med i erhvervsnetværket, fordi det er så utroligt spændende at høre om de forskellige tilgange, der er, til at drive virksomhed. 

Mathias Overgaard
Indehaver, Nybolig Brovst, Pandrup og Løkken

Sådan foregår møder og arrangementer

Alt praktisk information om netværket

Tidspunkt

Du bliver inviteret til morgenmøde 1 gang om måneden i din faste netværksgruppe. Helt konkret foregår møderne 1,5 time fra 7.30-9.00. På den måde kommer vi i gang med dagen, uden det er på bekostning af forretningen.

Morgenmad

Desuden serveres der morgenmad til morgenmøderne, så det er mundtøjet og ikke maven, der snakker 😊

Netværksgrupper

Vi bestræber os på at have omkring 15-20 medlemmer i hver gruppe. Det skaber en perfekt balance mellem at skabe en god medlemsdiversitet med mange forskellige perspektiver, men uden nogen bliver overset af mængden.

Mødesteder

Netværksmøderne vil blive afholdt forskellige steder i Jammerbugt Kommune, så vi bl.a. kan komme rundt og se hinandens virksomheder og blive inspireret herfra.

Sparekassen Danmark stiller dog altid lokaler til rådigheder i Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev. Du vil altid få besked, hvor møderne bliver afholdt.

Indhold på møderne

Indholdet til morgenmøderne kan være snak og sparring ud fra et relevant tema eller oplæg, fælles sparring på et medlems udfordring eller andre relevante emner og tilgange. Møderne er struktureret efter et fastlagt program, og en facilitator vil altid være tilstede, så du får mest muligt ud af hvert møde.

Som medlem vil du også altid have indflydelse på, hvilke temaer vi tager op. Én ting er sikkert – der kommer altid til at være noget at snakke ud fra, så der ikke “kun” går kaffe og rundstykker i den 😉

Vigtigst af alt er, at du altid tager noget med hjem fra møderne, som du kan omsætte direkte i din virksomhed eller daglige arbejdsgang.

Sociale arrangementer

Ca. 6-8 gange om året er der større fællesarrangementer for alle medlemmer af netværket, så der også er mulighed for at udforske resten af netværket på kryds og tværs af grupperne.

Omdrejningspunktet her kan være af både faglig og social art (trivsel på arbejdspladsen, quiz-aften, B2B-salg, LinkedIn, medarbejdertiltrækning, virksomhedsbesøg, ESG/CSR, puljesøgning ift virksomhedsudvikling, netværksskattejagt mv.).

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte netværksfacilitator Lise Nordklitgaard på lise@verbesser.dk eller på tlf. 40 88 88 29.

Kommunikation og relationer skaber værdi

I netværket er omdrejningspunktet faglig sparring, videndeling og samarbejde.

I en tid, hvor samarbejde og gensidig støtte er afgørende for erhvervslivet, står Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt som en uvurderlig ressource for lokale virksomheder.

Verbesser faciliterer møderne og danner rammerne for gode, givende og langvarige relationer.

Du får sparring med andre medlemmer, som kommer med nye perspektiver – det skaber værdi i hverdagen.

Ikke et salgsnetværk

Netop med overstående in mente, er Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt heller ikke et salgsnetværk.

vi er et værdibaseret netværk, hvor vi ved at samarbejde hjælper hinanden med at vækste hinandens forretninger, opdage nye forretningsmuligheder, optimere processer og meget mere.

Det kan dog ikke udelukkes, at salgsmuligheder opstår som en naturlig ting imellem jer, men det er ikke omdrejningspunktet for netværket.

Brancheeklusivitet

Vi har brancheeksklusivitet af den årsag, at vi ønsker at være fortrolige med hinanden. Ikke dermed sagt at man ikke kan være fortrolig med sine konkurrenter, men de er nok ikke de første, man fortæller om en god idé 😊

Brancheeksklusiviteten betyder altså at du i din gruppe er den eneste indenfor netop din branche, hvilket betyder, at grupper har en stor diversitet og dermed at bred vifte af forskellige perspektiver.

Artikel om netværket

Sådan skriver Nordjyske om Verbesser

“Min erfaring er, at du på længere sigt får mest ud af en netværksgruppe, hvis man lærer hinanden rigtig godt at kende. Én ting er, at du møder andre erhvervsdrivende til et større arrangement og så går hjem og connecter på LinkedIn, men noget helt andet er, når du får tiden og de rigtige rammer til at mødes med de samme mennesker og lære dem rigtigt at kende

– Lise Nordklitgaard

Kommende faglige arrangementer

v

Kommende temaer i grupperne

 • Den Varme Stol
 • Kunderejsen
 • ESG
 • AI ift. implementering i virksomhedens processer
 • Holde på sine medarbejdere
 • Oplæg om unge på arbejdsmarkedet
 • Virksomhedsbesøg
 • Walk and Talk

Kommende sociale arrangementer

23/05: Sommerarrangement for hele netværket

Sociale aktiviteter med spisning, drikke og masser af hygge. Vi skal til skønne Blokhus nærmere bestemt Fun Art.

Programmet ser i grove træk således ud:

 • Velkommen og noget netværk
 • Rundvisning i området
 • Fodboldgolf
 • Fælles middag og meget, meget mere netværk

 

TILMELDINGSFORMULAR

Prisen er 5.995,- pr. år. ekskl. moms.

Jeg accepterer hermed, at Verbesser må opbevare mine data og kontaktoplysninger jf. persondataloven og Verbessers privatslivspolitik. https://www.verbesser.dk/privatlivspolitik/
Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

MEDLEMSOVERSIGT

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!