+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

ErhvervsNetværk Jammerbugt

Kommunikation og relationer skaber værdi

Nu har du muligheden for at blive medlem af et erhvervsnetværk, der udvider dit netværk og giver dig ny viden og inspiration til virksomhed, job, hverdagen og fremtiden!

Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Jammerbugts primære formål er at etablere værdiskabende relationer mellem virksomheder og ejerledere inden for Jammerbugt Kommune.

For at blive medlem af Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det ikke et krav, at du eller din virksomhed er kunde hos Sparekassen Danmark.

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt vil bestå af virksomheder i mange forskellige brancher, af alle størrelser – beliggende i Jammerbugt Kommune.

Vi danner rammerne, så I kan etablere gode, givende og langvarige relationer. Netværket er til for dig – til at sparre med de andre medlemmer, til at få inspiration og dele viden og oplevelser med.

 

Møder & Arrangementer

Morgenmøder

Du vil blive inviteret til morgenmøde 1-2 gange om måneden i din faste netværksgruppe, hvor der som udgangspunkt er 10-15 medlemmer. Netværksgrupperne vil have geografisk tilhørsforhold forskellige steder i Jammerbugt Kommune, så Indholdet til morgenmøderne er en kort præsentationsrunde, en snak og sparring ud fra et relevant tema eller oplæg. Møderne er struktureret med en facilitator, så du er sikret styring og relevans.

Desuden serveres der morgenmad til morgenmøderne, så det skal du ikke tænke på de dage 🙂

Sociale arrangementer

Der bliver også hen over året afholdt eftermiddags- og aftenmøder af faglig og social karakter, hvor du har mulighed for at få nogle gode oplevelser med hele netværket, og styrke relationerne til dem.

Der vil med sikkerhed være noget for alle medlemmer.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig på lise@verbesser.dk eller på tlf. 40 88 88 29.

Reservér din plads allerede nu

Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Jammerbugt er i fuld gang. I januar 2023 starter vi netværksgruppe 4 op. Prisen er kr. 5.495 pr. år excl. moms
– og du kan sikre din plads allerede nu!

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen herunder – så hører du fra os:


Her kan du se, hvem der allerede er medlem:

Tilmeld dig Verbessers nyhedsbrev

Hvis du giver din mail, så lover jeg til gengæld, at jeg kun sender gode råd og andet godt, som kan være med til at udvikle din forretning i den rigtige retning. Det lander direkte i din inbox.

 

Du vil også være blandt de allerførste, der bliver informeret, når der er nye ydelser på vej, som kan komme dig og din virksomhed til gode. Du kan selvfølgelig afmelde igen til enhver tid.

Du er næsten i mål. Tjek din mail for at godkende din tilmelding.