+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

ErhvervsNetværk Jammerbugt

Kommunikation og relationer skaber værdi

Nu har du muligheden for at blive medlem af et erhvervsnetværk, der udvider dit netværk og giver dig ny viden og inspiration til virksomhed, job, hverdagen og fremtiden!

Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Jammerbugts primære formål er at etablere værdiskabende relationer mellem virksomheder og ejerledere inden for Jammerbugt Kommune.

For at blive medlem af Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det ikke et krav, at du eller din virksomhed er kunde hos Sparekassen Danmark.

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt vil bestå af virksomheder i mange forskellige brancher, af alle størrelser – beliggende i Jammerbugt Kommune.

Vi danner rammerne, så I kan etablere gode, givende og langvarige relationer. Netværket er til for dig – til at sparre med de andre medlemmer, til at få inspiration og dele viden og oplevelser med.

Du kan høre meget mere og opleve netværksstemningen på to informationsmøder.

Informationsmøderne foregår:

  • Tirsdag den 31. maj kl. 7.30-9.00, Østergade 27, 9440 Aabybro
  • Onsdag den 1. juni kl. 19.00-20.30, Østergade 11-13, 9690 Fjerritslev

Din tilmelding til dit foretrukne informationsmøde kan ske til:

Lotte Larsen
Souschef
Erhverv Jammerbugt
Sparekassen Danmark
Tlf. 96 57 55 76
llar@spard.dk

Lise Nordklitgaard
Netværksfacilitator
Verbesser ApS
Tlf. 40 88 88 29
lise@verbesser.dk

Møder & Arrangementer

Morgenmøder

Du vil blive inviteret til morgenmøde 1-2 gange om måneden i din faste netværksgruppe, hvor der som udgangspunkt er 10-15 medlemmer. Netværksgrupperne vil have geografisk tilhørsforhold forskellige steder i Jammerbugt Kommune, så Indholdet til morgenmøderne er en kort præsentationsrunde, en snak og sparring ud fra et relevant tema eller oplæg. Møderne er struktureret med en facilitator, så du er sikret styring og relevans.

Desuden serveres der morgenmad til morgenmøderne, så det skal du ikke tænke på de dage 🙂

Sociale arrangementer

Der bliver også hen over året afholdt eftermiddags- og aftenmøder af faglig og social karakter, hvor du har mulighed for at få nogle gode oplevelser med hele netværket, og styrke relationerne til dem.

Der vil med sikkerhed være noget for alle medlemmer.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig på lise@verbesser.dk eller på tlf. 40 88 88 29.

Reservér din plads allerede nu

Sparekassen Danmark Erhvervsnetværk Jammerbugt har opstart i august 2022 – og du kan sikre din plads allerede nu! Du skal bare udfyld tilmeldingsformularen herunder: