+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Jammerbugt Iværksætternetværk

Hvis du er en del af nystartet virksomhed eller ny iværksætter, der er bosat i Jammerbugt Kommune, så er dette netværket for dig!

  • Der vil være møde i netværket 6 gange om året – hver gang mødes vi i 3 timer
  • Fokus på møderne vil være på dine udfordringer som iværksætter. Derfor vil det være emner som økonomi, markedsføring, de første ansættelser, kundehåndtering, bogholderi, mulige puljer du kan søge, budget og meget andet 
  • Møderne vil være en blanding af oplæg, gruppearbejde, diskussioner og andre tilgange, der vil give dig viden og hjælp, så din iværksættertilværelse bliver  bedre, nemmere og sjovere
  • Som medlem af Jammerbugt Iværksætternetværk får du mulighed for at deltage i et antal af de større arrangementer i Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt i løbet af året = mere viden og større netværk for dig
  • For at blive medlem af Jammerbugt Iværksætternetværk skal virksomheden, hvor du er ansat eller ejer, ligge i Jammerbugt Kommune.
  • Jammerbugt Iværksætternetværk er sat i verden for at hjælpe iværksættere. Det betyder blandt andet, at du som medlem vil være med til at bestemme emnerne på møderne, så de har den størst mulige relevans og gevinst for dig.

     

    Bag Jammerbugt Iværksætternetværk står Vækst Jammerbugt og samarbejdspartneren Sparekassen Danmark. Alle møder faciliteres af Lise Nordklitgaard fra Verbesser.


Reservér din plads allerede nu

Jammerbugt Iværksætternetværk har opstart i oktober 2022.
Prisen er kr. 2.500 pr. år excl. moms, som betales direkte til Verbesser, der faciliterer netværket – og du kan sikre din plads allerede nu!

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen herunder:


Her kan du se, hvem der allerede er medlem:

Tilmeld dig Verbessers nyhedsbrev

Hvis du giver din mail, så lover jeg til gengæld, at jeg kun sender gode råd og andet godt, som kan være med til at udvikle din forretning i den rigtige retning. Det lander direkte i din inbox.

 

Du vil også være blandt de allerførste, der bliver informeret, når der er nye ydelser på vej, som kan komme dig og din virksomhed til gode. Du kan selvfølgelig afmelde igen til enhver tid.

Du er næsten i mål. Tjek din mail for at godkende din tilmelding.