+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Jammerbugt Iværksætternetværk

Hvis du er en del af nystartet virksomhed eller ny iværksætter, der er bosat i Jammerbugt, så er dette netværket for dig!

 

  • Der vil være møde i netværket 6 gange om året á 3 timer
  • Fokus vil være på iværksætternes fokusområder, udfordringer mv.
  • Medlemmerne i iværksætternetværket får mulighed for at deltage i et antal af de større arrangementer i Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt i løbet af året
  • For at blive medlem af Jammerbugt Iværksætternetværk skal virksomheden, hvor du er ansat eller ejer, ligge i Jammerbugt Kommune.
  • Jammerbugt Iværksætternetværk er sat i verden for at hjælpe iværksættere. Det betyder blandt andet, at medlemmerne vil være med til at bestemme emnerne på møderne, så de har den størst mulige relevans og gevinst for dig.


Reservér din plads allerede nu

Jammerbugt Iværksætternetværk har opstart i august/september 2022.
Prisen er kr. 2.500 pr. år excl. moms, som betales direkte til Verbesser, der faciliterer netværket – og du kan sikre din plads allerede nu!

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen herunder:

Tilmeld dig Verbessers nyhedsbrev

Hvis du giver din mail, så lover jeg til gengæld, at jeg kun sender gode råd og andet godt, som kan være med til at udvikle din forretning i den rigtige retning. Det lander direkte i din inbox.

 

Du vil også være blandt de allerførste, der bliver informeret, når der er nye ydelser på vej, som kan komme dig og din virksomhed til gode. Du kan selvfølgelig afmelde igen til enhver tid.

Du er næsten i mål. Tjek din mail for at godkende din tilmelding.