+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk
Jammerbugt iværksætternetværk logo

Hvis du er en del af en nystartet virksomhed eller netop er kastet dig ud i tilværelsen som iværksætter i Jammerbugt kommune uden alt for meget erfaring fra tidligere jobs – så er dette netværket for dig!

Vi afholder møde i netværket 6 gange om året – og hver gang mødes vi i 3 timer. Derfor skulle der være nok af tid til at komme godt omkring din virksomhed.

Hvis du er en del af en nystartet virksomhed eller netop er kastet dig ud i tilværelsen som iværksætter i Jammerbugt kommune uden alt for meget erfaring fra tidligere jobs – så er dette netværket for dig!

Vi afholder møde i netværket 6 gange om året – og hver gang mødes vi i 3 timer. Derfor skulle der være nok af tid til at komme godt omkring din virksomhed.

Jammerbugt Iværksætternetværk

Hvad diskuteres der på møderne?

Fokus på møderne er på dine udfordringer som iværksætter. Derfor er det emner som:

 • økonomi
 • markedsføring
 • de første ansættelser
 • kundehåndtering
 • bogholderi
 • mulige puljer du kan søge
 • budget
 • og meget andet 

Meld dig ind lige nu

Jammerbugt Iværksætternetværk mødes hver anden måned.
Prisen er 500 kr. ekskl. moms for det første år og 2.500 kr. ekskl. moms for de efterfølgende.

Du skal blot udfylde tilmeldingsformularen herunder.

Når du udfylder formularen, er det ikke bindende. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt, hvor vi kan tage en uddybende snak om dit medlemskab 🙂

Jeg accepterer hermed, at Verbesser må opbevare mine data og kontaktoplysninger jf. persondataloven og Verbessers privatslivspolitik. https://www.verbesser.dk/privatlivspolitik/

Dine gevinster

Læs mere om dine gevinster med Jammerbugt Iværksætternetværk.

 • Møderne er lange og uddybbende
 • Du bliver klædt på til livet som iværksætter
 • Du møder ligesindende i samme situation
 • Samarbejdsmuligheder
 • Pleje af iværksætterensomhed
 • Forretningsmuligheder
 • Du dikterer mødernes indhold
 • Du får aflast for noget af din iværksætterstress
 • Du får klarhed over specifikke udfordringer
 • Vi garanterer brancheeksklusivitet
t

Kender du det?

… at du går med drømmen om at starte egen virksomhed?

Du har idéen, du tror på idéen, og idéen har garanteret også potentiale til at blive en rigtig god forretning. Du mangler bare redskaberne og nogen at sparre med. 

I Jammerbugt Iværksætternetværk går vi helt tæt på iværksætterlivets mange udfordringer og gennemgår dem sammen.

Du kommer til at sparre med andre iværksættere, og vi garanterer, at du hver gang går fra møderne med ny viden, nye perspektiver og løsninger til dine udfordringer.

 

Du bestemmer mødernes indhold

Jammerbugt Iværksætternetværk er sat i verden for at hjælpe iværksættere. Det betyder blandt andet, at du som medlem vil være med til at bestemme emnerne på møderne, så de har den størst mulige relevans og gevinst for dig.

I har alle det tilfælles, at iværksætterlivet er nyt for jer. Du har måske ikke den store erfaring med økonomi, og hvor søger man egentlig efter puljer til sin virksomhed? Andre har måske ikke den store erfaring med markedsføring, men her har du måske noget at byde ind med. 

Møderne er altid med facilitator

Alle møder faciliteres af Lise Nordklitgaard fra Verbesser. Møderne er en blanding af oplæg, gruppearbejde, diskussioner og andre tilgange, der giver dig viden og hjælp, så din iværksættertilværelse bliver bedre, nemmere og sjovere. 

Det er med hjælp fra vores facilitator, at alle problemstillinger bliver italesat og vendt på mødet. Der bliver med andre ord lagt en klar linje for mødernes eksekvering, så du går hjem med noget konkret og brugbart, du kan omsætte direkte i din virksomhed.

Andre muligheder som medlem

Som medlem af Jammerbugt Iværksætternetværk får du mulighed for at deltage i et antal af de større arrangementer i Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt i løbet af året. Du får med andre ord adgang til kommunens største erhvervsnetværk, og det betyder naturligvis flere muligheder for dig og din virksomhed.

Obs: For at blive medlem af Jammerbugt Iværksætternetværk skal virksomheden, hvor du er ansat eller ejer, ligge i Jammerbugt Kommune

Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

MEDLEMSOVERSIGT

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!