+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

OM Verbesser

Lise Nordklitgaard Netværksekspert
Kontakt

Om Verbesser

Jeg hedder Lise, og jeg er dybt afhængig af netværk. Det er heldigvis en afhængighed, der kun har haft positivt afkast. Verbessers fornemmeste opgave er at hjælpe andre med at se og udvikle potentialet i deres erhvervsnetværk. 

Igennem hele min karriere har jeg blandt andet arbejdet med forretningsudvikling, salg, salgsstrategi, kundefokus, markedsføring og koncept- og idéudvikling. For mig har det altid været mit netværk, der har været den største kilde til nye muligheder, udvikling og arbejdsglæde, så derfor føler jeg mig ekstra privilegeret over, at mit arbejdsliv nu primært handler om at få andre til at opdage glæden og fordelene ved et stærkt erhvervsnetværk.

Med erfaringer fra blandt andet private IT-virksomheder som både ansat og ejer/skiftende partner kan Verbesser også hjælpe dig med at opdage nye markeder, styrke eksisterende kunderelationer og ikke mindst puste nyt liv og energi i virksomheder, projekter og koncepter.

Med i bagagen har jeg en Cand.mag i Dansk og Psykologi. Derudover har jeg uddannelse som Scrum Master, Proceskonsulent og i systemisk ledelse. Det giver sammenlagt en veludrustet værktøjskasse, hvor jeg for eksempel kan hjælpe iværksættere og mindre virksomheder med at finde den rette vej frem i forhold til udvikling, ny salgsstrategi eller analyse af styrker og svagheder.

Kort sagt: Verbesser er en energisk konsulentvirksomhed, der kan afklare mulighederne i din virksomhed og hjælpe udviklingsprocessen fra idé til virklighed. Hvis du gerne vil lære, hvordan du udvikler et bæredygtigt erhvervsnetværk, der giver garanti for udvikling og arbejdsglæde, så er du også kommet til det rette sted.

Bonus info: Jeg elsker et godt grin og fylder min hverdag med dem 🙂

Lise_Verbesser

Lise Nordklitgaard

Netværksekspert, foredragsholder, indehaver

40 88 88 29

Netværk kan alt! Igennem relationerne, du opbygger, får du nye perspektiver,
mere videndeling, og dit arbejdsliv bliver kontinuerligt beriget af nye muligheder! 

TEAMET BAG

Morten_Verbesser

Morten Boye Krogsgaard

Kommunikations- og marketingansvarlig

 42 15 15 67

Kort sagt: Jeg er uddannet Cand. Mag i International virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet og arbejder til dagligt bag kulissen hos Verbesser. Grundlæggende mener jeg, at netværk er en vigtig komptence at dyrke. Især som selvstændig eller vigtig beslutningstager i en virksomhed, er det min opfattelse, at nye perspektiver, viden og sparring bør opsøges aktivt for at følge med udviklingen på arbejdsmarkedet.

Bonus info: Hans Christian Varnæs er min favoritkarakter i Matador 🙂

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!