+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Kvinden og kræfterne bag Verbesser

Lise Nordklitgaard Forbedringsentusiast og indehaver
Kontakt

I forhold til din virksomhed er min største og vigtigste opgave at være den nyskabende energi og ekstra viden, der kan bringe din virksomhed ind i fremtiden.

Udvikling af både virksomheder og menneskerne i dem har igennem mange år været min store interesse.

De sidste 20 år har mine fokusområder været forretningsudvikling, salg, salgsstrategi, netværk, kundefokus, markedsføring og koncept- og idéudvikling.

Med erfaringer fra bl.a. private IT-virksomheder som både ansat og ejer/stiftende partner kan jeg hjælpe dig med at opdage nye markeder, styre eksisterende kunderelationer og ikke mindst puste nyt liv og ny energi i hele og dele af virksomheder, projekter og koncepter.

I bagagen er også en Cand mag. i Dansk og Psykologi. Derudover har jeg uddannelse som Scrum Master og Proceskonsulent

+ en KÆMPE mængde energi!

Verbesser er en energisk konsulentvirksomhed, der bl.a. hjælper iværksættere og mindre virksomheder med at videreudvikle ift strategi, salg og koncepter.

Min fornemmeste opgave er at afklare mulighederne i din virksomhed og hjælpe udviklingsprocessen fra idé til virkelighed.

Bonus-info: Jeg elsker et godt grin og fylder min hverdag med dem 🙂

Tilmeld dig Verbessers nyhedsbrev

Hvis du giver din mail, så lover jeg til gengæld, at jeg kun sender gode råd og andet godt, som kan være med til at udvikle din forretning i den rigtige retning. Det lander direkte i din inbox.

 

Du vil også være blandt de allerførste, der bliver informeret, når der er nye ydelser på vej, som kan komme dig og din virksomhed til gode. Du kan selvfølgelig afmelde igen til enhver tid.

Du er næsten i mål. Tjek din mail for at godkende din tilmelding.