+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser vedrører services leveret af:

Verbesser ApS
Kjærs Mølle Vej 16

9000 Aalborg
CVR-nr.: 35875611

Medlemskab

Tilmelding af erhvervsnetværk eller bestilling af kursus/workshop er bindende. Tilmelding til disse sker som udgangspunk via tilmeldingsformular på hjemmesiden respektable undersider, der tilhører de forskellige netværk og ydelser. Tilmelding sker også telefonisk eller på baggrund af telefonisk dialog, hvor kunden udtrykker sit ønske om medlemskab eller bestilling af kursus. 

Der vil blive udsendt en ordrebekræftelse/velkomstmail fra Verbesser ApS senest 5 dage efter din tilmelding. Heri vil betalingsoplysninger bl.a. fremgå. Det er muligt at dele betalingen op i to betalinger, hvis kunden ønsker det således. 

Medlemskab af et netværk tegnes for et år ad gangen løbende fra dato på ordrebekræftelsen.

Gentegning af medlemskab

Efter et år sker der en automatisk forlængelse af medlemskabet, med mindre du skriftligt har opsagt medlemskabet forinden. Udmeldelse kan dog også ske i det øjeblik du modtager en faktura.

Særligt vedr. kurser/foredrag/workshop:

Vores kurser, foredrag og workshop har en lang forberedelsestid, da det faglige indhold skræddersyes til den individuelle kundes ønske. Derfor forbeholder vi os retten til at efterleve følgende betingelser, hvis du af den ene eller anden grund fortryder eller er forhindret i at gennemføre arrangementet: 

Afbud < 1 måned, men > 1 uge = 90% retur af beløbet på ordrebekræftelsen.
Afbud < 1 uge, men > 48 timer = 50% retur af beløbet på ordrebekræftelsen.
Afbud < 48 timer = 0% retur af beløbet på ordrebekræftelsen

Hvis der fremgår andre afbestillingsregler i indbydelsen til arrangementet og/eller på din faktura, så er fakturaens betingelser gældende.

Betalingsbetingelser

Når du tilmelder dig et netværk eller event/kursus så modtager du ca. en uge efter tilmeldingen fra Verbesser ApS en faktura med 8 dages betalingsfrist (netto).

Alle priser er angivet ekskl. moms.

Markedsføring af lignende services

Når du tilmelder dig en service fra Verbesser ApS, eksempelvis et erhvervsnetværk eller et event/kursus, så er du at betragte som en kunde.

Du vil da jf. markedsføringsloven § 10, stk. 2, modtage markedsføringsmateriale vedr. lign. produkter via elektronisk post, i det du ved tilmeldingen har afgivet din e-mailadresse. Det kan være arrangementer mod ekstra betaling, ligesom det kan være arrangementer, der allerede omfattes at betalingen af dit årlige medlemskab. Derudover vil det være en mulighed at modtage information omkring dit medlemskab via sms på det mobilnummer, du har angivet. Samt, at du endvidere er informeret om modtagelsen af markedsføringsmateriale, herunder at du har mulighed for let og gebyrfrit at frabede dig dette – både nu eller senere. Det kan du eksempelvis gøre ved at sende os en email på lise@verbesser.dk eller morten@verbesser.dk.

Behandling af persondata

Der henvises til Verbesser ApS’ privatlivspolitik, som du finder her

Ikrafttrædelse

Disse handelsbetingelser er trådt i kraft den 26. februar 2015.