+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Foredrag og workshops

Netværk: Hvad og hvorfor?

Hos Verbesser tror vi fuldt og fast på, at netværk er en af de største katalysatorer for muligheder, udvikling og arbejdsglæde. Kompetencer og hårdt arbejde kommer du langt med, men realiteten er, at netværk også spiller en markant rolle for eksempelvis fremtidig karriere som nyuddannet, forretningsmuligheder som selvstændig iværksætter, som ansat eller noget helt fjerde.

I skal booke et foredrag og/eller workshop hos Verbesser, hvis I:

 • Ønsker indsigt i mulighederne med netværk og at netværke.
 • Ønsker at arbejde med jer selv individuelt eller som team.
 • Ønsker at lære om og arbejde med faglig netværkssparring under professionelle instruktioner.
 • Ønsker at vide, hvordan I vælger det rette netværk for jeres karrierer.
 • Ønsker at vide, hvordan I holder jer interessante for jeres netværk.
 • Og meget mere 

Hvem er I?

Netværk er relevant i mange forskellige sammenhænge, og med min nordjyske beskedenhed og uprætentiøse titel som netværksekspert forstår jeg at formidle de korte og langsigtede fordele samt udfordringer – der relaterer sig til kunsten i at netværke – til et hav af forskellige brancher.

Institutioner: 

Er I eksempelvis en gymnasial uddannelsesinstitution, vil det være interessant at arbejde med netværk, aktiviteten at netværke, netværks synergier i forhold til iværksætteri (dette kan være relevant, hvis I har en innovationslinje) og mulighederne med LinkedIn som karriereværktøj for eleverne. En netværksworkshop vil også give eleverne værktøjer til at afdække deres primære kompetencer og interesser og dernæst hjælpe dem til at afklare deres videre færd i uddannelsessystemet eller arbejdsmarkedet. 

Virksomheder:

Er I en virksomhed, er det aktuelt og for nogle nytænkende at betragte det at dyrke netværk som en mere integreret del af jeres marketing- og/eller salgsstrategi. Jeg vil også kunne sætte jer ind i, hvordan netværk internt og eksternt kan udstyre jer med værktøjerne til at holde bedre trit med teknologiske fremskridt, aktiv brug af intern viden på tværs af afdelinger og fagområder, og innovative procesudviklinger, der finder sted i jeres branche. Det kan både være med til at gøre jer stærkere og førende som virksomhed og gøre jeg attraktiv for ansøgere, kunder mv.  

I kan også være et kontorfællesskab, en forening, en netværksgruppe der gerne vil blive bedre, en fagforening hvor de jobsøgende skal være endnu skarpere… Der er mange muligheder og sammenhænge, hvor en netværksworkshop eller -oplæg vil give gevinst. 

Et godt netværk kan bruges i næsten alle sammenhænge, og viden herom kan have uvurderlig betydning personligt såvel som professionelt.

Netværk kan alt!

Eksempler på indhold i en workshop

 • Introduktion til netværk generelt
 • Præsentation af cases som hvor netværk har haft direkte indflydelse på nye forretningsmuligheder, nye karrieremuligheder eller nye initiativer for en virksomhed
 • Introduktion til aktiviteten ‘at netværke’
 • Deltagerne præsenteres for værktøjer til at kaste sig ud i netværk – for eksempel med fokus på introverte og ekstroverte
 • Belysning af deltagernes egne og andres kompetencer, styrker og svagheder
 • Indblik i hvordan netværk kan bruges aktivt med gevinst – internt og eksternt i en virksomhed, som iværksætter, som studerende, som jobsøgende mv.
 • Netværk bliver sat i kontekst af iværksætteri. Hvorfor er netværk uundværligt for iværksættere? 
 • LinkedIn som et redskab i udvidelse af netværk og klarlægning af mulighederne med Linkedin (vidensdeling, karriere, samarbejde, rekruttering mv.)

 

Sådan booker du

Prisen på wokshop eller oplæg varierer alt efter format. Tag fat i mig direkte via nedenstående kontaktoplysninger. Så kan vi aftale nærmere om, hvordan oplægget eller workshoppen skal foregå. Har I ønsker til indholdet, tilpasser jeg det naturligvis, så I får de gevinster og værktøjer, som I efterspørger og mangler.

Ræk ud – ring eller skriv en mail på: 
Tlf: 40 88 88 29
Mail: lise@verbesser.dk

Afbud eller aflysning

Ved afbud eller aflysning og refunderingen heraf henviser vi til vores handelsbetingelser, som er bindende. 

 

Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!