+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Netværket NEXT

Et netværk for selvstændige

NEXT er for dig, som er selvstændig/iværksætter, der har forladt det trygge liv som ansat og nu er sprunget ud i at starte egen virksomhed i en senere fase af din karriere. I NEXT fokuserer vi på at udnytte de unikke erfaringer, du har opbygget over årene, og sætter det i spil med andre i samme position.

Hensigten er at samle et netværk af ildsjæle med både kort og lang karriere som selvstændig, der har taget springet fra fastansat til iværksætter.

Netverket_NEXT_mode

Hvad er det?

Lise Nordklitgaard fortæller

NEXT er for dig, der er vandret ud i verden med en lidt tungere erfarings- og kompetencerygsæk, og har besluttet dig for at kaste dig ud i livet som selvstændig. I Netværket kan du møde en masse andre, som forstår, hvad du siger, og som også en gang imellem føler den her selvstændige ensomhed

Pris

4.495 kr. pr. år ekskl. moms

Netværket NEXT er klar til at tage imod dig. Prisen er kr. 4.495 pr. år ekskl. moms – og du kan sikre din plads allerede nu!

Når du tilmelder dig NEXT, vil du modtage en faktura inden for 24 timer. Første betaling vil ske inden for 8 dage, efter du har modtaget denne. Efter du har modtaget din faktura, vil du også modtage yderligere praktisk information, så du er helt klædt på til første møde.

PS: Du vil altid have mulighed for at dele betalingen op i to.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte netværksekspert Lise Nordklitgaard på lise@verbesser.dk eller på tlf. 40 88 88 29.

R

Dine gevinster med NEXT

 • Fællesskab med ligesindede
 • Fælles forståelse for fælles udfordringer
 • Nye forretningsperspektiver
 • Respekt for udviklingsprocessen
 • Samarbejdsmuligheder
 • Forretningsmuligheder
 • Personlig udvikling
 • Fortroligt rum til tanker, udvikling og overvejelser
 • Pleje af iværksætterensomhed
t

Kender du det?

 • At energien er høj, men det er svært at eksekvere.
 • At det er svært at finde det rette netværk.
 • At det er svært at sælge sig selv.
 • At det er svært at strukturere alt.
 • At iværksætterlivet bider hårdt økonomisk.
 • At nye prioriteringer senere i livet er svære.
 • At forståelsen fra baglandet kan være en udfordring.
 • At 8-16 er ikke længere nok.
 • At en ny arbejdsidentitet er svær at navigere i.

Det siger vores medlemmer

Fordelen ved NEXT i forhold til andre netværk, jeg er i, det er, at her er jeg sammen med ligesindede. De kan rådgive i forhold til alt indenfor virksomhedsdrift. Der er nogen, der kan noget med målgrupper, kommunikation og strategisk rådgivning. Så her får jeg hele paletten af virksomheder og personer, som kan hjælpe mig. 

Kristian Bluhme
Indehaver, DCEO

– Jeg synes, at selvom det ikke er et salgsnetværk, så er der noget værdi i, at dem jeg møder i det her netværk – hvis jeg møder nogen ude i byen, eller jeg er ude hos en kunde, som mangler nogen inden for en boldgade – så trækker jeg selvfølgelig en af dem op af hatten. For det er også et af formålene; at vi hjælper hinanden.

Christine Nørgaard Guldhammer
Indehaver, Arbejdsglæde Akademiet

– Jeg nyder rigtig meget at være i den her netværksgruppe. Det åbner en ny verden, som man ikke nødvendigvis har været i før, når man er førstegangsnetværker eller selvstændig. Det dækker noget af det sociale, som vi alle har brug for, og så er det et stort plus, at det er voksne mennesker, der er en del af gruppen.

Trine Ubbesen
Indehaver, Letrazet grafik og marketing

G

Ambitionen med NEXT

NEXT er ikke kun et netværk: Det er en inkubator for ambitioner, en smeltedigel for ideer og et fællesskab, der trives på deling af viden og erfaring. Vi skaber sammen et eksklusivt miljø, hvor du kan:

 • Forbinde: Mød ligesindede der forstår din rejse fra ansat til iværksætter – og alt, der følger med.
 • Vokse: Sammen skaber vi grundlaget for din fortsatte vækst – som erfaren eller ny iværksætter.
 • Inspirere: NEXT-medlemmer får og deler indsigter, viden og erfaringer, der skaber vækstmuligheder.
 • Samarbejde: Dit kommende netværk baner vejen for din næste partner, rådgiver, mentor, kunde…

Kort opsummeret er NEXT eksklusivt i den forstand, at du og dine mednetværkere har nogenlunde samme problemstillinger, udfordringer og drømme, men diversiteten, perspektiverne og inputene fødes på baggrund af, at I hver især kommer med en lang og spændende fortid som ansat.

G

Alt det praktiske

Tid, sted, oplægsholdere, tema og diskussionsklarlægning samt andre praktiske informationer.

Du skal vælge NEXT, hvis du søger et netværk, hvor du kan få skræddersyet faglig sparring til at tackle indviklede udfordringer og måske dele ud af egne positive erfaringer som iværksætter.

Det ypperste formål for NEXT er, at du går hjem med noget givende til din virksomhed hver gang! Så NEXT er dit eksklusive netværk, hvor du snakker med folk, der forstår din hverdag. 

Oplægsholdere: Herudover kan du se frem til møder, hvor inspirerende oplægsholdere vil gæste netværket. Oplægsholderne har du og dit netværk selv indflydelse på, hvem der skal være, og hvilke emner der skal tages udgangspunkt i.

Mad: Vores netværksmøder varer 3 timer, og her vil du hver gang blive tilbudt en sandwich eller lignende, så det er munden og ikke maven, der snakker.

Hver måned samles vi om et centralt emne, der vil være valgt af dig og dine mednetværkere. Hvert møde faciliteres og har en dagsorden, så vi sikrer, at alle har noget med hjem i form af ny viden, nye vinkler på egen hverdag, nye samarbejdsmuligheder, nye refleksioner, ny forretning osv.  

 • Vi mødes 1 gang om måneden ved Syndikatet, Møllegade 11A, 9000 Aalborg.
 • Møderne fra kl. 17.30-20.30.

Indholdet til møderne kan være sparring ud fra et relevant tema, oplæg, fælles sparring på medlemmers udfordringer eller andre relevante emner og tilgange.

Til møderne vil netværksekspert Lise Nordklitgaard være til stede som facilitator, så møderne er strukturede, emnerne er sikret styring og relevans, og du får mest muligt ud af din tid.

Der er også plads til andre tiltag, som virksomhedsbesøg, workshops og andet, hvis det aftales til møderne.

NEXT_Logo

TILMELDINGSFORMULAR

Prisen er kr. 4.495 pr. år ekskl. moms.

Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

MEDLEMSOVERSIGT

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!