+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Erhvervsnetværk | Verbesser

Læs mere om vores erhversnetværk her

Mangler du nye perspektiver?

Læs mere om vores erhversnetværk her

Savner du sparring og netværk?

Læs mere om vores erhversnetværk her

01

Hvad kan et erhvervsnetværk?

Et godt erhvervsnetværk handler om det rette match og gruppediversitet. Det det kan udvide dit antal af afgørende kontakter på tværs af brancher, geografi og interessepunkter.

Netværk gennemsyrer hele vores liv, og hvis du passer på dine relationer og byder ind, er det garanteret, at muligheder opstår for dit netværk og dig selv.

Det er vores erfaring, at netværk ikke blot er for den ekstroverte. Det er for alle, som har en ambition om at sparre med ligesindede og få nye perspektiver, der kan omsættes direkte i ens egen hverdag.

Vi vover også den påstand, at netværk er afgørende for os alle. Bliver du ikke fodret med nye inputs, har hjernen det med at tænke i samme mønstre, og det kan være farligt, når forretningslivet buldrer afsted.

Netvaerket_Next
Foredrag_i_Erhvervsnetvaerk_Jammerbugt

02

Verbesser faciliterer ikke salgsnetværk

Hovedformålet med vores netværk er at fremme kreativitet, udveksle viden, forbindelser og erfaringer, sparring med hinanden og skabe et fællesskab.

Det er altså ikke et succeskriterie, at du går hjem med en ny kunde efter vores møder.

Det er snarre et succeskriterie, hvis du går hjem med ny viden, mere gåpåmod og nogle konkrete redskaber, du kan omsætte i din virksomhed, der dernæst kan vækste din forretning.

Salg er dog en naturlig bigevinst, da deltagelse i netværk ofte resulterer i enten direkte eller indirekte salgsvækst samt nye forretningsmuligheder.

03

Sådan skriver Nordjyske om Verbesser

I artiklen kan du læse mere om, hvordan vores værdier afspejles i måden, vi faciliterer netværk på.  

“Min erfaring er, at du på længere sigt får mest ud af en netværksgruppe, hvis man lærer hinanden rigtig godt at kende. Én ting er, at du møder andre erhvervsdrivende til et større arrangement og så går hjem og connecter på LinkedIn, men noget helt andet er, når du får tiden og de rigtige rammer til at mødes med de samme mennesker og lære dem rigtigt at kende” 

– Lise Nordklitgaard

Virksomhedsbesoeg_Erhvervsnetvaerk

04

Mangler du det rette netværk?

Hos Verbesser faciliterer vi en række forskellige erhvervsnetværk. Herunder kan du trykke dig ind på de netværksgrupper, vi p.t. faciliteter i Nordjylland.

De har alle en helt bestemt retning og målgruppe, så læs mere om dem og bliv klogere på, hvilket netværk der matcher den situation, du eller din virksomhed står i. 

 

VORES NETVÆRK

Erhvervsnetvërk_Jammerbugt_logo
Next_Logo
Logo_Jammerbugt_Ivaerksaetternetvaerk
Launch_Logo_hvid
AI_Connect_Logo

Læs mere om

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er det største erhvervsnetværk i Jammerbugt Kommune med over 80 medlemmer. Man skal ikke være kunde i Sparekassen Danmark for at blive medlem. Man skal blot drive virksomhed i kommunen.

I netværket har vi brancheeksklusivitet, så du kan vide dig sikker på en god diversitet i grupperne, og at du repræsenterer din branche helt selv.

Netværket koster 5.995 kr. pr. år. ekskl. moms.

Læs mere her.

Jammerbugt Iværksætternetværk

Jammerbugt Iværksætternetværk er for den grønne iværksætter uden alt for meget erfaring fra tidligere jobs, som netop har kastet sig ud i tilværelsen som iværksætter i Jammerbugt kommune. 

I netværket går vi helt tæt på iværksætterlivets mange udfordringer og gennemgår dem sammen. Vi kaster os over de indledende bekymringer og udfordringer, der er forbundet med at stå på egne ben som helt ny iværksætter.

Netværket koster 500 kr. ekskl. moms det første år og 2.500 kr. ekskl. moms for de efterfølgende. 

Læs mere her.

Netværket NEXT

Netværket NEXT er for selvstændige, der har startet virksomhed lidt senere i livet. Alle medlemmer kommer med en stor og rig kompetencerygsæk, og med de erfaringerne spiller vi hinanden gode og deler ud af den faglige tyngde, vi hver især sidder med.  

I netværket er vores medlemmer fælles om udfordringen i at få en hverdag og et familieliv til at hænge sammen med en tilværelse som selvstændig erhvervsdrivende. 

Netværket koster 4.495 kr. pr. år. ekskl. moms. 

Læs mere her.

Netværket LAUNCH

Netværket LAUNCH er for unge iværksættere og selvstændige, der har fart på og befinder sig i startup-fasen for sin virksomhed. I LAUNCH er der højt til loftet, og stemningen præges af optimisme og stort gåpåmod.

I netværket enes vi om nytænkning, forståelse for moderne tendenser og et stort drive. Det er for dig, der har fart på og lægger mange timer i din virksomhed, fordi du simpelthen ikke kan lade være. 

Netværket koster 4.495 kr. pr. år. ekskl. moms.

Læs mere her.

AI Connect

AI Connect er et vidensnetværk. Kunstig intelligens er i stigende grad noget virksomheder ser ind i at implementere retmæssigt og effektivt. Det kan være i forhold til procesoptimering, produktion, web osv. 

I netværket er et stort omdrejningspunkt eksterne oplægsholdere, der kan præsentere os for den nyeste viden, som vi dernæst diskuterer med hinanden. Sparring, intern erfaringsudveksling og vidensdeling er selvfølgelig også på menuen

Netværket koster 6.995 kr. pr. år. ekskl. moms. 

Læs mere her.

Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er netværksekspert og virksomhedsejer af Verbesser. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med dig!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!