+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Verbesser Podcast

Månedens netværksfrokost

I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som netværksekspert Lise Nordklitgaard har sat i stævne 

Om Månedens Netværksfrokost

Vil du være klogere på at drive og udvikle forretning?

I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som netværksekspert Lise Nordklitgaard har sat i stævne 🥳

Lise vil udforske netværk, og hvad dette kan give, så derfor inviterer hun hver måned en ny person på frokost.

Hvorfor? For at udvide jeres og hendes egne horisonter ift forretningsudvikling og netværk og derved skabe større bevidsthed om al den spændende viden, der ligger og venter, hvis vi tør… 🚀

Lise Nordklitgaard

Lise Nordklitgaard

Vært

Seneste afsnit

Til frokost med den nyudsprungne iværksætter Rikke Imer, der er kendt fra Den Store Bagedyst

Da Rikke Imer deltog i Den Store Bagedyst i 2023, tændte det en ild i hende, som blev starten på rejsen mod at blive selvstændig. Men hvordan går man fra at være en socialrådgiver, der er totalt anonym på de sociale medier, til at opbygge en virksomhed, hvor det er Rikke selv og hendes uovertrufne evner indenfor fyldte chokolader og kagebagning, der er produktet. En del af svaret er selvfølgelig netværk, hvor Rikke har haft stor glæde af familie og venner, men også Aalborg Kommune i form af BusinessAalborg.

Afsnittet er optaget i maj 2024 på Quist Wine i Aalborg.

Sæson 2, Afsnit 25    |   67 min    |    Udgivet 6. juni 2024

Afsnit 24

Til frokost med Lene Tanggaard, der er rektor ved Designskolen i Kolding, forfatter og meget mere

I dette afsnit snakker Lene, der, udover at være rektor på Designskolen, også er professor i pædagogisk psykologi på Aalborg Universitet, bl.a. om netværk i organisationer, om mesterlære som begreb og netværksform, og om hvordan man med fordel kan bruge netværk til at udbygge ansattes kompetencer og output i en virksomhed. Lene blev i sin tid udnævnt som den yngste kvindelige professor, og den bedrift afspejles tydeligt i hendes knivskarpe argumentation.

Udover at have titlen som både professor og rektor på hele to forskellige uddannelsesinstitutioner – har Lene også en imponerende bibliografi, hvor hun står bag flere bestsellere, heriblandt: “I bad med Picasso” skrevet i fællesskab med Christian Stadil.

Afsnittet er optaget i april 2024 på Designskolen i Kolding.

Sæson 2, Afsnit 24    |   77 min    |    Udgivet 9. maj 2024

Afsnit 23

Til frokost med Emil Nissen, der er ekspert i digital markedsføring

At iværksætteri er en stor del af Emil Nissens DNA, viste sig allerede på sportsefterskolen, hvor han startede en overraskede god forretning med at sælge slik til de andre elever. Siden startede han en virksomhed med speciale i digital markedsføring, som blev solgt til LAZZAWEB sidste år, hvor Emil nu sidder som Senior Client Manager og Partner. Emil betegner sig selv som introvert, men det har ikke været en hindring for at skabe et stort netværk, som han mener, er essentielt for at få succes som iværksætter. Vi kunne ikke være mere enige!

Afsnittet er optaget i april 2024 på Quist Wine i Aalborg.

Sæson 2, Afsnit 23    |   72 min    |    Udgivet 2. maj 2024

Afsnit 22

Til frokost med Helene Dahl Gottschalk, der er ekspert i personlig storytelling

Da Helene Dahl Gottschalk blev færdig på Journalisthøjskolen, blev hun rådet til at melde sig ind i et netværk som noget af det første. Det råd tog hun til sig, og da karrieren senere tog hende til Nordjylland meldte hun sig straks ind i et erhvervsnetværk og i en løbeklub, for så var fundamentet lagt for en god start i en landsdel, hvor hun ellers ikke kendte et øje.

Investeringen i et netværk har båret frugt igennem hele Helenes karriere, hvor hun blandt andet kan skrive journalist, underviser i medietræning, og forfatter på CV’et. Helene er lige nu aktuel med fagbogen ’Stå stærkt’, der handler om personlig storytelling.

Afsnittet er optaget i marts 2024.

Sæson 2, Afsnit 22    |   54 min    |    Udgivet 4. april 2024

Afsnit 21

Til frokost med multitalentet Nikolaj Olsvig

Det er lidt af et multitalent, der er gæst i månedens afsnit. Nikolaj Olsvig er forfatter, coach og kunster, og opvokset på Grønland. I dette afsnit taler vi blandt andet om, hvordan man kan bruge sit netværk på tværs af de opgaver, som man sidder med. Der kommer også store filosofiske tanker på bordet, hvor vi taler om, at netværk er alle steder.

Afsnittet er optaget i februar 2024 på Tech College i Aalborg.

Sæson 2, Afsnit 21    |   53 min    |    Udgivet 7. marts 2024

Afsnit 20

Til frokost med restauratør Anne Menéndez

I 2016 var Anne Menéndez med til at åbne Nam på Vesterbro i Aalborg. I dag har hun fem restauranter (eller butikker som Anne selv kalder dem), som hun ejer sammen med et netværk af andre restauratører. Anne og hendes konkollegaer har skabt et unikt netværk, hvor de gerne udveksler både medarbejdere og stole.

Afsnittet er optaget i januar 2024 på Quist Wine i Aalborg.

Sæson 2, Afsnit 20    |   63 min    |    Udgivet 1. februar 2024

Afsnit 19

Til frokost med ultraløber Stine Rex

Den nordjyske ultraløber, Stine Rex, er indehaver det allerbedste netværk, der er fyldt med seje mennesker. De stiller gerne op med kort varsel, hvad enten det drejer som et tryghedsløb i Øster Ådalen, eller et yogahold, der ellers ville blive aflyst på Skansen, hvor Stine er leder af fitnessafdelingen.

Afsnittet er optaget i december 2023 Quist Wine – Vinbar i Aalborg.

Sæson 2, Afsnit 19    |   51 min    |    Udgivet 21. december 2023

Afsnit 18

Til frokost med mejeriejer Lindhardt fra Aabybro Mejeri

Gode relationer og et indre legebarn er hovedingredienserne i succes for mejeristen Lindhardt, der ejer Aabybro Mejeri. Hans netværk har ført ham vidt omkring – blandt andet har han været med til at starte et mejeri i Pakistan og arbejdet på isfabrik på Island. Lindhardt lever efter devisen, at vi skal tjene penge og have det sjovt. Det må ikke blive så sjovt, at vi glemmer at tjene penge. Men vigtigst af alt, så skal vi ikke tjene så mange penge, at vi glemmer at have det sjovt. Lindhardt er på alle måder et inspirerende bekendtskab, så lyt med og lad dig inspirere til, hvordan netværk (eller gode relationer, som Lindhardt helst vil kalde det) kan føre til virksomhedssucces og et liv, der er sjovere end de flestes.

Afsnittet er optaget i december 2023

Sæson 2, Afsnit 18    |   58 min    |    Udgivet 8. december 2023

Afsnit 17

Til frokost med forfatter Lone Winther Christensen

Når du rent faktisk har allermest brug for dit netværk, kan det være dér, hvor det er sværest at række ud. Det kender Lone Winther Christensen, der blev ramt af livmoderhalskræft i 2013, og helst ikke ville ubelejlige sit nære netværk, når hun for eksempel skulle på sygehuset. I dag er Lone heldigvis kræftfri og har gjort det til sin mission at hjælpe andre, der står i deres livs krise og føler sig alene. Derfor har hun skrevet bogen ’Kræft og hva’ så nu?’, der indeholder syv ærlige og håbefulde fortællinger om vejen tilbage til livet efter kræft.

Afsnittet er optaget i oktober 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg

Sæson 2, Afsnit 17    |   58 min    |    Udgivet 9. november 2023

Afsnit 16

Til frokost med ismutter Charlotte Korsholm

Charlotte Korsholm er medejer af Guf & Kugler, der er mestre i forkælelse af de tusindvis af isnydere, som hvert år lægger vejen forbi ishusene i Nibe og Aalborg. Ved hjælp af en unik virksomhedskultur, der dybest set handler om godt humør, at give mennesker plads til at være den, de er, og, vigtigst af alt, at opføre sig ordentligt, har Charlotte og Guf & Kugler skabt et stærkt netværk, både internt og eksternt. Det gør blandt andet, at de aldrig mangler dygtige ansøgere, når is-sæsonen starter. Det familiære netværk betyder også meget i Guf & Kugler, som Charlotte ejer med sin mand, Hans Kjeldsen. Til næste år giver ismutter og isfatter faklen videre til sønnen Jeppe, der netop har overtaget virksomheden.

Afsnittet er optaget i oktober 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg

Sæson 2, Afsnit 16    |   62 min    |    Udgivet 20. oktober 2023

Afsnit 15

Til frokost med iværksætterkonsulent Malene Gade

Gæsten i denne episode er Malene Gade, der er tidligere partner i smykkevirksomheden Gade & Juul. Malenes karriere har taget et skift, og nu sidder hun på den anden side af bordet som rådgiver hos BusinessAalborg. Netværk har altid betydet meget for Malene, men efter hun har solgt sin virksomhed og startet som iværksætterkonsulent, har hun fået helt nye perspektiver på, hvad et godt netværk kan betyde.

Afsnittet er optaget i juni 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg

Sæson 2, Afsnit 15    |   42 min    |    Udgivet 7. september 2023

Afsnit 14

Til frokost med Jacob Krüger – fodboldagent og tidligere spiller for AaB

Gæsten i denne episode er Jacob Krüger, der fortsatte med at arbejde i fodboldens verden, da han satte støvlerne på hylden efter en årrække som professionel spiller. Nu bruger han sin erfaring og netværk til at hjælpe unge spillere som fodboldagent. Jacobs karriere har taget mange smutveje undervejs, og det kan du høre meget mere om i dette afsnit.

Afsnittet er optaget i 2022 på Il Ristorante Fellini på Vesterå i Aalborg

Sæson 1, Afsnit 14    |   63 min    |    Udgivet 20. juli 2023

Afsnit 13

Til frokost med Susanne Løgstrup Amdisen, der er i ekspert i kundeservice

Gæsten i denne episode er Susanne Løgstrup Amdisen fra MindYourBusiness, der rådgiver virksomheder om god kundeservice. Susanne har haft en alsidig karriere, som har gjort, at hun i dag har en spændende rygsæk med sig, der er fuld af erfaringer, som hun bruger til at hjælpe hendes kunder. Du kan høre meget mere i afsnittet, hvor Susanne også deler ud af en masse gode råd om kundeservice, der giver mening.

Afsnittet er optaget i maj 2023.

Sæson 1, Afsnit 13    |   63 min    |    Udgivet 13. juli 2023

Afsnit 12

Til frokost med Kristian Thulesen Dahl, der skiftede politik ud med erhvervslivet

Gæsten i denne episode er Kristian Thulesen Dahl, der forlod Christiansborg i 2022 til fordel for direktørstolen hos Aalborg Havn. Det var et stort skifte, hvor Kristian skulle finde sig til rette i en helt ny rolle, men han havde nogle kompetencer med fra en lang karriere i politik, som også er en styrke i erhvervsbranchen. Blandt har han lært, at netværk altid er altafgørende og fodbold altid er en god icebreaker, lige meget hvor man er.

Afsnittet er optaget i juni 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg.

Sæson 1, Afsnit 12    |   53 min    |    Udgivet 6. juli 2023

e>

Afsnit 11

Til frokost med stand up-komikeren Nicolaj Lange, der fandt sin egen vej

Gæsten i denne episode er stand up-komikeren Nicolaj Lange, der skulle genopfinde sit netværk, da han skiftede branche, og blev en af de eneste professionelle komikere i Nordjylland. Derfor var der ikke et færdigbrygget netværk, han kunne træde ind i. I stedet brugte han sit netværk fra tiden som selvstændig, og fandt derfor sin egen vej i Comedy, hvor firmajob blev indgangen til en professionel karriere som stand-upper.

Afsnittet er optaget i maj 2023.

Sæson 1, Afsnit 11    |   54 min    |    Udgivet 25. maj 2023

Afsnit 10

Til frokost med Frank Poulsen, der er zen-ekspert

Gæsten i denne episode er Frank Poulsen, som står bag zenbusiness, hvor han hjælper virksomheder og private med at finde zen i hverdagen. Han er stor fortaler for, at vi husker at skabe små oaser af ro, hvor vi slapper helt af. Vores hjerner er nemlig slet ikke bygget til alle de indtryk, som vi bliver udsat for i en moderne verden.

En bonus ved at skabe ro i hverdagen er, at der derved også bliver mere overskud til at netværke på den gode måde 😉

Afsnittet er optaget i april 2023 hos zenbusiness i Skørping.

Sæson 1, Afsnit 10    |   56 min    |    Udgivet 4. maj 2023

Afsnit 9

Til frokost med Tom Bue, der er chefredaktør på erhvervsmediet Vigeur

Gæsten i denne udgave af Månedens Netværksfrokost er Tom Bue, der i mange år underholdt morgentrætte nordjyder sammen med hans langvarige radiomakker, Niels Skovmand. Nu står han i spidsen for erhvervsmediet Vigeur, der sætter fokus på alle de dygtige og ambitiøse mennesker, der findes i Danmarks nordligste region.

Snakken med Tom Bue kommer vidt omkring. Hør blandt andet, hvordan man kan ende med en kat på trods af, at man egentlig er et hundemenneske, hvorfor en klatrevæg er federe end fitnesscenteret, og hvorfor det er vigtigt at skifte retning og lære nyt i et langt arbejdsliv.

Afsnittet er optaget i marts 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg.

Sæson 1, Afsnit 9    |   64 min    |    Udgivet 5. april 2023

Afsnit 8

Til frokost med Lise Toftild, der er ekspert i alternativt hår

Månedens gæst er Lise Toftild, der er ekspert i alternativt hår. Hun er direktør for Toftild Alternativt Hår, der har specialiseret sig i parykker, tupéer og specialdesignede hårdele. Lise deler ansvaret for virksomheden med Claus, som hun også er gift med. Der giver både fordele og ulemper, for hvordan holder man for eksempel fri og undgår at tage arbejdet med hjem?

Afsnittet er optaget i februar 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg.

Sæson 1, Afsnit 8    |   51 min    |    Udgivet 2. marts 2023

Afsnit 7

Til frokost med Niels-Jacob Ulstrup, der er leder af Krisecenter For Kvinder i Aalborg

Månedens gæst er Niels-Jacob Ulstrup. Han er daglig leder på en arbejdsplads, der er anderledes end de fleste. På Krisecenter For Kvinder i Aalborg er de en sikker havn for de kvinder, der bliver udsat for vold og har brug for hjælp til at komme sikkert ud af deres forhold. Niels-Jacob fortæller om en spændende karriere, hans tilgang til lederjobbet, bestyrelsesarbejde i en familievirksomhed, og hvorfor det ikke er en god idé at blive private venner med de ansatte.

Afsnittet er optaget i januar 2023.

Sæson 1, Afsnit 7    |   59 min    |    Udgivet 2. febuar 2023

Afsnit 6

Til frokost med Brian Jensen, der har fundet sin rette hylde som selvstændig

Denne måneds gæst hedder Brian Jensen. Han er medejer HJN Auto, der ligger i Fjerritslev og Aabybro. Brian har drømt om at blive selvstændig, siden han var barn, men startede dog først som revisor og derefter bilsælger, før han realiserede drømmen.

Derudover har Brian været med til at plante idéen til et af de netværk, som Lise faciliterer i Verbesser.

Afsnittet er optaget i juni 2022 på Prinses Juliana i Aalborg.

Sæson 1, Afsnit 6    |   45 min    |    Udgivet 11. januar 2023

Afsnit 5

Til frokost med Henriette Svalgaard, der står bag Company by Sirup og sirup.dk

Denne måneds gæst hedder Henriette Svalgaard, og hun står bag butikken Company by Sirup, der er et regulært mekka for alle, som elsker kvalitets modetøj.

Henriette var en af de første herhjemme, der brugte de sociale medier som salgskanal, og står ofte selv i front på Sirups forskellige kanaler. Det er et valg, der har givet nogle knubs, men det har også været med til at skabe et personligt forhold til kunderne.

Sæson 1, Afsnit 5    |   41 min    |    Udgivet 17. december 2022

Afsnit 4

Til frokost med Christian Borrisholt Steen, der er ekspert i det gode menneskeliv

Denne måneds gæst hedder Christian Borrisholt Steen, der er stolt Vendelbo og familiemenneske. Han har i mange år arbejdet for Videnscenter for god arbejdslyst, været medlem etisk råd og har holdt over 100 foredrag om etik og menneskesyn.

Den røde tråd gennem hele Christians karriere er interessen for det gode menneskeliv.

Sæson 1, Afsnit 4    |   49 min    |    Udgivet 8. december 2022

Afsnit 3

Til frokost i Malaysia med freelancejournalist Lise Floris

Lise Floris bor i Kuala Lumpur, hvor hun har lært vigtigheden i at opbygge og vedligeholde et netværk, når man flytter på den anden side af jorden. Lise har brugt årene i østen på at skabe en karriere som freelancejournalist, og om et år er hun tilbage i Bruxelles, hvor hun igen vil arbejde under det blå flag med stjerner.

Sæson 1, Afsnit 3    |   43 min    |    Udgivet 25. oktober 2022

Afsnit 2

Til frokost med Maj Kær, der har sort bælte i HR

Maj Kær, der til daglig er Global Head of HR ved virksomheden Shaping New Tomorrow, er gæst i denne udgave af Månedens Netværksfrokost.

I podcasten kommer vi (selvfølgelig) blandt andet ind på netværk, og de mange uventede gaver, som det kan bringe med sig. I vores tilfælde har det fx ført til udveksling af en vaskeægte julemand og en billet til Nibe Festival.

Sæson 1, Afsnit 2    |   1 t 19 min    |    Udgivet 7. september 2022

Afsnit 1

Til frokost med LinkedIn-guru Tonny Mikkelsen

I det allerførste afsnit af Månedens Netværksfrokost har jeg inviteret LinkedIn-eksperten Tonny Mikkelsen. En mand, der til daglig hjælper både virksomheder og private med at sælge, markedsføre og netværke sig til succes på og med LinkedIn.

Sæson 1, Afsnit 1    |    36min    |    Udgivet 21. juli 2022

Afsnit 0

Historien om Verbesser

I ‘Månedens Netværksfrokost’ kan du lytte med, når Lise Nordklitgaard i hvert afsnit inviterer en ny gæst, der ved mere end de fleste. 

I dette afsnit er det dog Lise selv, der sidder i den varme stol. Virksomheden Podcast Fyn havde inviteret indenfor til en snak om forretningsudvikling, motivation, energi, stress, netværk og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i Verbesser og udvikling af små virksomheder 🌟

Dette afsnit er produceret af Podcast Fyn: podcastfyn.dk

Sæson 1, Afsnit 0    |    44 min    |    Udgivet 14. juni 2022

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!