+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Verbesser Podcast

Månedens netværksfrokost

I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som forbedrings- og netværksentusiast Lise Nordklitgaard har sat i stævne 

Om Månedens Netværksfrokost

Vil du være klogere på at drive og udvikle forretning?

I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som forbedrings- og netværksentusiast Lise Nordklitgaard har sat i stævne 🥳

Lise vil udforske netværk, og hvad dette kan give, så derfor inviterer hun hver måned en ny person på frokost.

Hvorfor? For at udvide jeres og hendes egne horisonter ift forretningsudvikling og netværk og derved skabe større bevidsthed om al den spændende viden, der ligger og venter, hvis vi tør… 🚀

Lise Nordklitgaard

Lise Nordklitgaard

Vært

Seneste afsnit

Til frokost med Lise Toftild, der er ekspert i alternativt hår

Månedens gæst er Lise Toftild, der er ekspert i alternativt hår. Hun er direktør for Toftild Alternativt Hår, der har specialiseret sig i parykker, tupéer og specialdesignede hårdele. Lise deler ansvaret for virksomheden med Claus, som hun også er gift med. Der giver både fordele og ulemper, for hvordan holder man for eksempel fri og undgår at tage arbejdet med hjem?

Afsnittet er optaget i februar 2023 på Quist Wine – Vinbar i Aalborg.

Sæson 1, Afsnit 8    |   51 min    |    Udgivet 2. marts 2023

Afsnit 7

Til frokost med Niels-Jacob Ulstrup, der er leder af Krisecenter For Kvinder i Aalborg

Månedens gæst er Niels-Jacob Ulstrup. Han er daglig leder på en arbejdsplads, der er anderledes end de fleste. På Krisecenter For Kvinder i Aalborg er de en sikker havn for de kvinder, der bliver udsat for vold og har brug for hjælp til at komme sikkert ud af deres forhold. Niels-Jacob fortæller om en spændende karriere, hans tilgang til lederjobbet, bestyrelsesarbejde i en familievirksomhed, og hvorfor det ikke er en god idé at blive private venner med de ansatte.

Afsnittet er optaget i januar 2023.

Sæson 1, Afsnit 7    |   59 min    |    Udgivet 2. febuar 2023

Afsnit 6

Til frokost med Brian Jensen, der har fundet sin rette hylde som selvstændig

Denne måneds gæst hedder Brian Jensen. Han er medejer HJN Auto, der ligger i Fjerritslev og Aabybro. Brian har drømt om at blive selvstændig, siden han var barn, men startede dog først som revisor og derefter bilsælger, før han realiserede drømmen.

Derudover har Brian været med til at plante idéen til et af de netværk, som Lise faciliterer i Verbesser.

Afsnittet er optaget i juni 2022 på Prinses Juliana i Aalborg.

Sæson 1, Afsnit 6    |   45 min    |    Udgivet 11. januar 2023

Afsnit 5

Til frokost med Henriette Svalgaard, der står bag Company by Sirup og sirup.dk

Denne måneds gæst hedder Henriette Svalgaard, og hun står bag butikken Company by Sirup, der er et regulært mekka for alle, som elsker kvalitets modetøj.

Henriette var en af de første herhjemme, der brugte de sociale medier som salgskanal, og står ofte selv i front på Sirups forskellige kanaler. Det er et valg, der har givet nogle knubs, men det har også været med til at skabe et personligt forhold til kunderne.

Sæson 1, Afsnit 5    |   41 min    |    Udgivet 17. december 2022

Afsnit 4

Til frokost med Christian Borrisholt Steen, der er ekspert i det gode menneskeliv

Denne måneds gæst hedder Christian Borrisholt Steen, der er stolt Vendelbo og familiemenneske. Han har i mange år arbejdet for Videnscenter for god arbejdslyst, været medlem etisk råd og har holdt over 100 foredrag om etik og menneskesyn.

Den røde tråd gennem hele Christians karriere er interessen for det gode menneskeliv.

Sæson 1, Afsnit 4    |   49 min    |    Udgivet 8. december 2022

Afsnit 3

Til frokost i Malaysia med freelancejournalist Lise Floris

Lise Floris bor i Kuala Lumpur, hvor hun har lært vigtigheden i at opbygge og vedligeholde et netværk, når man flytter på den anden side af jorden. Lise har brugt årene i østen på at skabe en karriere som freelancejournalist, og om et år er hun tilbage i Bruxelles, hvor hun igen vil arbejde under det blå flag med stjerner.

Sæson 1, Afsnit 3    |   43 min    |    Udgivet 25. oktober 2022

Afsnit 2

Til frokost med Maj Kær, der har sort bælte i HR

Maj Kær, der til daglig er Global Head of HR ved virksomheden Shaping New Tomorrow, er gæst i denne udgave af Månedens Netværksfrokost.

I podcasten kommer vi (selvfølgelig) blandt andet ind på netværk, og de mange uventede gaver, som det kan bringe med sig. I vores tilfælde har det fx ført til udveksling af en vaskeægte julemand og en billet til Nibe Festival.

Sæson 1, Afsnit 2    |   1 t 19 min    |    Udgivet 7. september 2022

Afsnit 1

Til frokost med LinkedIn-guru Tonny Mikkelsen

I det allerførste afsnit af Månedens Netværksfrokost har jeg inviteret LinkedIn-eksperten Tonny Mikkelsen. En mand, der til daglig hjælper både virksomheder og private med at sælge, markedsføre og netværke sig til succes på og med LinkedIn.

Sæson 1, Afsnit 1    |    36min    |    Udgivet 21. juli 2022

Afsnit 0

Historien om Verbesser

I ‘Månedens Netværksfrokost’ kan du lytte med, når Lise Nordklitgaard i hvert afsnit inviterer en ny gæst, der ved mere end de fleste. 

I dette afsnit er det dog Lise selv, der sidder i den varme stol. Virksomheden Podcast Fyn havde inviteret indenfor til en snak om forretningsudvikling, motivation, energi, stress, netværk og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i Verbesser og udvikling af små virksomheder 🌟

Dette afsnit er produceret af Podcast Fyn: podcastfyn.dk

Sæson 1, Afsnit 0    |    44 min    |    Udgivet 14. juni 2022

Tilmeld dig Verbessers nyhedsbrev

Hvis du giver din mail, så lover jeg til gengæld, at jeg kun sender gode råd og andet godt, som kan være med til at udvikle din forretning i den rigtige retning. Det lander direkte i din inbox.

 

Du vil også være blandt de allerførste, der bliver informeret, når der er nye ydelser på vej, som kan komme dig og din virksomhed til gode. Du kan selvfølgelig afmelde igen til enhver tid.

Du er næsten i mål. Tjek din mail for at godkende din tilmelding.