+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Verbesser Podcast

Månedens netværksfrokost

I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som forbedrings- og netværksentusiast Lise Nordklitgaard har sat i stævne 

Om Månedens Netværksfrokost

Vil du være klogere på at drive og udvikle forretning?

I podcasten ‘Månedens netværksfrokost’ kan du i hvert afsnit møde en ny øjenåbnende og vidensudvidende person, som forbedrings- og netværksentusiast Lise Nordklitgaard har sat i stævne 🥳

Lise vil udforske netværk, og hvad dette kan give, så derfor inviterer hun hver måned en ny person på frokost.

Hvorfor? For at udvide jeres og hendes egne horisonter ift forretningsudvikling og netværk og derved skabe større bevidsthed om al den spændende viden, der ligger og venter, hvis vi tør… 🚀

Lise Nordklitgaard

Lise Nordklitgaard

Vært

Seneste episode

Til frokost i Malaysia med freelancejournalist Lise Floris

Lise Floris bor i Kuala Lumpur, hvor hun har lært vigtigheden i at opbygge og vedligeholde et netværk, når man flytter på den anden side af jorden. Lise har brugt årene i østen på at skabe en karriere som freelancejournalist, og om et år er hun tilbage i Bruxelles, hvor hun igen vil arbejde under det blå flag med stjerner.

Sæson 1, Afsnit 3    |   43 min    |    Udgivet 25. oktober 2022

Afsnit 2

Til frokost med Maj Kær, der har sort bælte i HR

Maj Kær, der til daglig er Global Head of HR ved virksomheden Shaping New Tomorrow, er gæst i denne udgave af Månedens Netværksfrokost.

I podcasten kommer vi (selvfølgelig) blandt andet ind på netværk, og de mange uventede gaver, som det kan bringe med sig. I vores tilfælde har det fx ført til udveksling af en vaskeægte julemand og en billet til Nibe Festival.

Sæson 1, Afsnit 2    |   1 t 19 min    |    Udgivet 7. september 2022

Afsnit 1

Til frokost med LinkedIn-guru Tonny Mikkelsen

I det allerførste afsnit af Månedens Netværksfrokost har jeg inviteret LinkedIn-eksperten Tonny Mikkelsen. En mand, der til daglig hjælper både virksomheder og private med at sælge, markedsføre og netværke sig til succes på og med LinkedIn.

Sæson 1, Afsnit 1    |    36min    |    Udgivet 21. juli 2022

Afsnit 0

Historien om Verbesser

I ‘Månedens Netværksfrokost’ kan du lytte med, når Lise Nordklitgaard i hvert afsnit inviterer en ny gæst, der ved mere end de fleste. 

I dette afsnit er det dog Lise selv, der sidder i den varme stol. Virksomheden Podcast Fyn havde inviteret indenfor til en snak om forretningsudvikling, motivation, energi, stress, netværk og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i Verbesser og udvikling af små virksomheder 🌟

Dette afsnit er produceret af Podcast Fyn: podcastfyn.dk

Sæson 1, Afsnit 0    |    44 min    |    Udgivet 14. juni 2022

Tilmeld dig Verbessers nyhedsbrev

Hvis du giver din mail, så lover jeg til gengæld, at jeg kun sender gode råd og andet godt, som kan være med til at udvikle din forretning i den rigtige retning. Det lander direkte i din inbox.

 

Du vil også være blandt de allerførste, der bliver informeret, når der er nye ydelser på vej, som kan komme dig og din virksomhed til gode. Du kan selvfølgelig afmelde igen til enhver tid.

Du er næsten i mål. Tjek din mail for at godkende din tilmelding.