+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk
AI_Connect_Logo

ai

AI Connect

AI Connect er et erhvervsnetværk, hvor omdrejningspunktet og det overskyggende tema er kunstig intelligens (Artificial Intelligence) set fra mange vinkler. Sparring, vidensdeling og ny viden omkring teknologien er målet med netværket.

Vi mødes én gang hver anden måned

Vi mødes altid i 3 timer pr. gang

Prisen er 6.995 kr. pr. år ekskl. moms

Møderne faciliteres altid af Lise Nordklitgaard

Eksterne oplægsholdere

Brancheeklusivitet: Nej

Tilmeld dig her 

Jeg accepterer hermed, at Verbesser må opbevare mine data og kontaktoplysninger jf. persondataloven og Verbessers privatslivspolitik. https://www.verbesser.dk/privatlivspolitik/
N

Mødet bliver afholdt på TECHCOLLEGE Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

FAST facilitator

Møderne planlægges og afholdes af Lise Nordklitgaard, der sikrer indhold, netværk,  erfaringsudveksling og struktur.

artificial intelligence

AI vil være omdrejningspunktet for møderne i netværket. Det kan være indenfor kommunikation, produktion, forretningsprocesser, procesoptimering, hjemmesideopbygning og meget mere.

Oplægsholdere

Et vigtigt element i netværket vil bestå af eksterne oplægsholdere, som kan fortælle og formidle nyt og mere inden for AI.

AI Connect er et vidensnetværk

I AI Connect bliver du præsenteret for ny viden inden for AI, du har tid til at bearbejde det sammen med dine mednetværkere, og du får redskaberne til at omsætte det i din egen virksomhede.

 

Oplægsholdere

Et vigtigt element i AI Connect er oplægsholdere. Medlemsbasen er kendetegnet ved at have lysten til at optage mere viden om AI, og derfor er et vigtigt omdrejningspunkt at få eksperter ind på området.

Oplægsholdere vil tale om AI inden for et bestemt tema, som du som medlem kan se mening i og omsætte i egen forretning. Derfor er AI Connect et vidensnetværk, hvor du vil blive introduceret for ny viden; ny AI-viden.

Intern sparring og workshops

Der vil være tid til at vende og dreje den viden, du bliver præsenteret for i AI Connect.

En af de vigtigste grunde til at møderne varer 3 timer er netop, at der er tid til at optage den nyttige viden om AI-udviklingen, samtidig med at du kan se perspektiver i det og sparre med de andre medlemmer.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte netværksfacilitator Lise Nordklitgaard på lise@verbesser.dk eller på tlf. 40 88 88 29.

AI_Connect_Logo_Sort
Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!