+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk
AI_Connect_Logo

ai

AI Connect

AI Connect er et vidensnetværk, hvor omdrejningspunktet er kunstig intelligens (Artificial Intelligence) set fra mange vinkler. Sparring, vidensdeling og at holde sig opdateret på teknologien er målet med netværket. 

Som medlem i AI Connect får du et forspring i forhold til resten af erhvervslivet, der også skal tilpasse sig de mange muligheder med AI.

Vi mødes én gang hver anden måned

Vi mødes altid i 3 timer pr. gang

Prisen er 6.995 kr. pr. år ekskl. moms

Møderne faciliteres altid af Lise Nordklitgaard

Eksterne oplægsholdere

Brancheeklusivitet: Nej

01

Ny viden og intern sparring

Mødernes struktur vil altid blive en blanding af, at du for hver gang vil blive præsenteret for ny viden og sparre med din netværksgruppe. Lise Nordklitgaard står får disponere tiden, så der både vil være tid til morgenmad, blive udstyret med den seneste viden fra vores dygtige oplægsholdere og vidensdele og sparre med hinanden. 

Struktur af møderne

Møderne planlægges og afholdes af Lise Nordklitgaard, der sikrer indhold, planlægning med oplægsholdere, erfaringsudveksling, struktur på møderne og selvfølgelig netværk.

artificial intelligence

AI er altid omdrejningspunktet for vores møder i netværket. Temaerne spænder vidt og bredt med alt lige fra de etiske overvejelser til processoptimering.

02

Vores temaer i AI Connect

 

 • AI i din markedsføring
 • GDPR, ophavsret og etiske overvejelser
 • Processoptimering
 • Tekst- og billedegenerering.
 • AI som arbejdsværktøj vs. salgsværktøj
 • AI-kommunikation
 • Must have tools vs. Nice to have tools

03

Sådan siger vores oplægsholdere:

 “Dette netværk er essentielt for enhver, der ønsker at forstå og tackle de juridiske aspekter af AI og for dem, der ønsker at forblive på frontlinjen af innovation på området. Fra datasikkerhed og privatlivsbeskyttelse til ansvar og reguleringsmæssige udfordringer, vil jeg udstikke strategier til at håndtere de juridiske kompleksiteter ved AI.

– Stiven Larsen, HjulmandKaptain

Oplægsholdere

Oplægsholdere er et vigtigt element i netværket. Vi har brug for den nyeste viden til at holde os opdateret og forblive visonær og klar til at tænke de nyeste AI-tendenser ind i virksomheden.

04

Hvad er AI Connect?

“AI Connect er et vidensnetværk, der har fokus på, hvordan AI kan påvirke din arbejdshverdag og hverdag generelt (…) Vi kommer til at høre forskellige vinkler på, hvordan man kan gribe det an, og hvordan man får kunstig intelligens ind i sit arbejdsliv og sin virksomhed.” 

– Lise Nordklitgaard

AI Connect er et vidensnetværk

Du vil altid blive præsenteret for ny viden inden for AI af vores dygtige oplægsholdere. Mødernes varrighed muliggøre, at du sammen med dine mednetværkere har tid nok til at bearbejde den nye viden og tænke redskaberne ind i din egen virksomhed.

Ny viden fra eksperter på området er én ting, men vidensdeling og sparring med hinanden er en anden.

AI Connect er nemlig stadig et erhvervsnetværk, hvor grundessensen er, at I naturligvis også skal spille hinanden gode, udveksle erfaringer, idéer og måske gå sammen om projekter.

Herudover vil oplæggene altid blive sat op imod din virksomhed. Det vil med andre ord sjældent blive generel viden – du vil altid kunne se det i forhold til din egen forretning, stilling og dine startegiske overvejselser.

Temaer og oplægsholdere

Vi inviterer kun de bedste eksperter på området ind i netværket. De har hver især deres specialeområde. Det kan være inden for følgende områder:

Temaer

 • AI i din markedsføring
 • GDPR, ophavsret og etiske overvejelser
 • Processoptimering
 • Tekst- og billedegenerering.
 • AI som arbejdsværktøj vs. salgsværktøj
 • AI-kommunikation
 • Must have tools vs. Nice to have tools

Hvem er vores oplægsholdere? 

Vi har seks møder i alt på et år.

Derfor kommer du til nå godt omkring AI og blive præsenteret for den viden, der er aktuel lige nu og her.

For det er egentlig hele humlen.

AI i er i konstant udvikling, så det du blev præsenteret for sidste gang er måske slet ikke relevant om to måneder: Hvorfor vi har møderne.

Vores eksperter sætter sig konstant ind i de nyeste tendenser, og det er der nok de færreste af os, der har tid til.

Vores oplægsholdere har derfor alle en kæmpe grundforståelse, et specialiseret område, de ved meget om, og altid udstyrret med den seneste viden.

Som medlem i AI Connect får du altså et forspring foran resten af arbejdsmarkedet, der også skal tilpasse sig AIs mange muligheder.

AI_Connect_Logo_Sort

TILMELDINGSFORMULAR

Prisen er kr. 6.995 pr. år ekskl. moms.

Jeg accepterer hermed, at Verbesser må opbevare mine data og kontaktoplysninger jf. persondataloven og Verbessers privatslivspolitik. https://www.verbesser.dk/privatlivspolitik/
Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!