+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

I stedet for selv at sige det, er det nogle gange bedre at lade andre fortælle

Hør, hvad kunder og samarbejds-partnere fortæller om Verbesser
Kontakt

‘FAGLIGE INPUT SOM MAN KAN BRUGE I SIN VIRKSOMHED’

(Deltager i erhvervsnetværk)

Jeg kan helt klart anbefale ErhvervsNetværk Jammerbugt!

Netværksmøderne giver en masse faglige input med indlæg om relevante emner, som man kan tage med i rygsækken og bruge i sin virksomhed.

Derudover giver det et stærkt lokal netværk, som man kan udveksle erfaringer og udfordringer med, på tværs af de forskellige faggrupper.

Hvert møde har en klar dagsorden og med Lise som ordstyrer er der styr på mødets program!’

René Meyer Nielsen,
Partner / Bygningskonstruktør, HC Entreprenøren A/S

‘EMPATISK OG SKRÆDDERSYET’

(Businessmentor-forløb)

Min virksomhed er mig. Jeg driver den med mine sårbarheder, mine potentialer og min kunnen. Lise har været den forretningsmentor, der har givet mine sårbarheder plads, UDEN at det har ligget mit potentiale til last. Hun har gennemskuet mig, respekteret mig, forstået mig, taget hensyn og alligevel skubbet til mig og min forretning.

Ja, hun har da også givet mig en masse redskaber til udvikling af stort set alle dele af min virksomhed, men jeg havde slet ikke fået det ud af dem, jeg skulle, hvis Lise ikke havde været en eminent menneskekender og på en ordentlig, empatisk og skræddersyet facon havde indført mig i dem på måder, som har skubbet min egen energi, mine indre strategier, selvtillid og dermed virksomhed.

Jeg oplever at have fået en ægte mentor for hvem relationen til mig har været bærende for “undervisningen” på hendes side og læringen på min. Det er noget af en kunst at kunne.

Pernille Lisabeth Mollie Knudsen, Ejer af Mollie Facilitering

‘fornyet optimisme og motivation’

(Sundhedstjek af virksomheden)

– Igennem noget tid har der været mange gode tiltag i min virksomhed, som ikke har fået luft under vingerne. I den sammenhæng kontaktede jeg Verbesser for at få kigget på, hvad mit firma består af.

Vi fik set på, hvad firmaet kan, og hvilke ydelser jeg arbejder med. Det var en øjenåbner, da der var mange ting, som jeg ikke fik gjort noget ved. Jeg fik givet nogle af dem energi, hvilket betød, at de blomsterede op og gav mig fornyet optimisme og motivation. Det har vist sig at være en rigtig god idé.

Det er vigtigt for mig, at det også er sjovt, og at der er lidt energi på, og det er der jo i høj grad med Lise. Det har været en sjov og meget uhøjtidelig proces, som har gjort, at det har været nemmere at åbne op og rent faktisk få lavet noget.

Frank Poulsen, Indehaver af Zenbusiness

et yderst tiltrængt spark i måsen

(Sundhedstjek af virksomheden)

– Som soloselvstændig kan det være en ensom fornøjelse at sparre på den videre udvikling i ens egen virksomhed. Derfor henvendte jeg mig til Verbesser og allerede efter første workshop gik jeg rankere derfra med en fornyet tro på de kompetencer, jeg kan tilbyde og et tydeligt billede af, hvad kernen er i min virksomhed.

En uventet bonus er, hvor meget Lise har flyttet mit professionelle selvværd. Hvis jeg fx er igang med at give et tilbud, som måske burde have kostet lidt mere, så sidder Lise på min skulder og skælder ud. Lise hjalp mig med at kræve det, jeg er værd, og derfor er min omsætning efterfølgende øget betydeligt. Verbesser har, ærligt talt, været et yderst tiltrængt spark i måsen, som jeg ikke kunne have undværet.

Christina Svendsen, Ejer af Pixie Dust

‘En forandringsconnisseur ‘

(Vision og strategi-proces)

Hos Krisecenter For Kvinder i Aalborg har vi haft den udsøgte fornøjelse at have Lise Nordklitgaard som tovholder på vores ambitiøse udviklingsproces.

Lises tilgang til opgaven har sikret, at vi sammen har fået skabt et bæredygtigt og successikret produkt, som alle medarbejdere og ledelse kan tilslutte sig med fokus på høj inddragelse, indflydelse og ambitiøse, men realistiske og omsættelige mål.

Med Lise har vi fået tilknyttet en forandringsconnisseur, som ekvilibristisk både har hjerte for processen og sans for produktet, så rejsen bliver tryg og behagelig, og hvor målet aldrig bliver tabt af syne.

Niels-Jacob Ulstrup, Leder af Krisecenter For Kvinder i Aalborg

Der er styr på tingene

(Skræddersyet udviklingsforløb)

– Lise har været en værdifuld medspiller for vores udviklingsproces. Hun har bidraget med sin erfarne strukturering og facilitering, men også med sin store energi og smittende humør.

Lise forstår at sammensætte gode workshops med blik for kundens behov og den organisation, der arbejdes i. Der er styr på tingene, også selv om der pludselig skiftes kurs.

Lise går energisk, men respektfuldt til opgaver, og man kan forvente at få gennemarbejdede og værdiskabende resultater i den anden ende’

Katrine Lohmann Bjerg, Projektleder AAU Megaprojekter,
Aalborg Universitet

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!