+45 40 88 88 29 lise@verbesser.dk

Kommunikado | Verbesser

Kommunikado er et kommunikationsnetværk. Vores netværk stræber efter at være et kreativt rum, hvor idéer flyder frit, og hvor kommunikationen er levende og dynamisk.

Kommunikado | Udvid dine horisonter

Gennem kommunikationen i netværket opbygger du stærke relationer, driver forretningssucces og skabe meningsfulde forbindelser i erhvervslivet.

Kommunikado | Forbinder kommunikatører.

Giv din kommunikation vinger med Kommunikado. Vi tror på, at kommunikation er kernen i enhver succesfuld forretning. 

Hvad er Kommunikado?

I Kommunikado er vi drevet af ønsket om at skabe stærke forbindelser, omsætte ny viden og innovative perspektiver til handling og fremme vækst gennem en fælles passion for kommunikation.

Essensen af Kommunikado er dybt forankret i vores og din tro på kraften i kommunikation. Du tror på, at effektiv kommunikation er nøglen til at drive forretning mod succes og skabe meningsfulde forbindelser i erhvervslivet. 

I Kommunikado er du aldrig alene.

I dit kommende netværk bliver du del af et kreativt og dynamisk rum for kommunikatører. Her kan du lade dine idéer flyder frit – og du får retur kompetent og håndgribelig sparring fra kommunikationsfolk, der kender sit stof.

Som medlem køber du ind i innovation og en åbenhed til kommunikation. Vi tror på, at vores forskelligheder beriger vores fællesskab: Et fællesskab med en gensidig målsætning om at styrke ens forretning.

I Kommunikado får du sparring fra andre kommunikatører.

Med Kommunikado får du adgang til et væld af ressourcer, netværksmuligheder og inspirerende arrangementer. I Kommunikado styrker du dit netværk og professionelle horisonter.

Velkommen til Kommunikado – hvor kommunikationen forbinder os.

Kommunikado_Logo

Pris

Prisen for et medlemsskab i Kommunikado er 4995,- pr. år ekskl. moms

Mødested

Vi mødes altid i Aalborg. Nærmere adresse kommer senere.

 

Fast facilitator

Møderne vil altid være med Lise Nordklitgaard som facilitator og tovholder.

Eksterne oplægsholdere

Du har altid indflydelse på, hvilke oplægsholdere, der gæster Kommunikado.

Længde på møderne

Møderne varer 3 timer, så du altid gør hjem med følelsen af at blive hørt og få din virksomhed sat i spil. 

Mødefrekvens

Vi mødes hver anden måned til vores møder. Du vil altid få et program tilsendt inden mødet, så du er godt klædt på. 

 

 

Visionen for Kommunikado

Kommunikado skal være mere end bare et sted at udveksle visitkort. Det skal være et levende og dynamisk miljø, hvor ideer blomstrer, og relationer styrkes gennem en fælles passion for effektiv kommunikation.

Kommunikado skal være et samlingspunkt for kommunikatører, som søger sparring fra andre kommunikationsfolk, der forstår mulighederne, skrøbeligheden og gevinsterne i god kommunikation. Den type kommunikation, der sidder lige i skabet. 

 

Potentielle temaer 

I netværket diskuterer vi altid, de temaer og emner, du og dine mednetværkere finder relevant. Retningen i du altså med til at bestemme. Potentielle temaer kunne være: 

 

  • Ekstern kommunikation ifm. målgruppe specifikation.
  • Sprog (dynamik, håndgribelighed, personlighed) 
  • Nyhedsværdi
  • Employer branding
  • Offline kommunikation på arbejdspladsen
  • Nudging
  • Forbrugeradfærd og kommunikationsstrategi
  • Kommunikationsplanlægning (kortsigtet og langsigtet)

Hvad med din tilmelding?

Når du tilmelder dig vores kommunikationsnetværk, er du i helt trygge hænder. Vi koordinerer, faciliterer og har styr på processen fra start til slut: Lige fra at informere dig i god tid om mødernes indhold til at booke de helt rigtige oplægsholdere.

Sådan foregår processen for jeres tilmelding

1. Information om netværket

Inden du bliver medlem i Kommunikado, ønsker vi, at du får alt den information om netværket, som du har brug for. Her på siden er en præsentation af netværket, og ved henvendelse vil du også blive præsenteret for flere specifikke informationer.

2. Faktura og betaling

Ved tilmelding vil du modtage en faktura. Den skal betales inden for 7 dage. Vi forstår at likviditet et et vigtigt element i enhver virksomhed. Du har derfor altid mulighed for at dele betalingen op i to: F.eks. halvårligt.

3. Medlemsoversigt

Du modtager også en liste over din kommende gruppe. Her på siden er en liste over alle medlemmer i netværket. Du vil modtage konkret liste over din konkrete netværksgruppe.

4. Mødeindkaldelse

Du skal bekymre dig om, hvornår næste møde er. Vi holder dig altid opdateret, når det er tid til at mødes igen. Vi mødes altid i samme interval, så du kan planlægge efter det. I indkaldelserne vil du altid blive informeret om tid, sted og indhold for møderne.

5. Indflydelse

Kommunikado er ikke et erhvervsnetværk med et fastlagt skema et år ud i fremtiden. Det er vigtigt, at du som medlem har indflydelse på indholdet f.eks. hvilke oplægsholdere, der gæster netværket. På den måde er du med til at forme din egen virksomheds succes. Vi aftaler altså sammen internt i grupper, hvordan møderne skal tage en bestemt retning.

Kommunikado_Logo

Tilmeldingsformular

Jeg accepterer hermed, at Verbesser må opbevare mine data og kontaktoplysninger jf. persondataloven og Verbessers privatslivspolitik. https://www.verbesser.dk/privatlivspolitik/
Lise_Nordklitgaard

Mit navn er Lise Nordklitgaard

Jeg er virksomhedsejer af Verbesser og netværksekspert. Jeg faciliterer netværksmøder for over 150 medlemmer og underviser i strategisk networking og videndeling i virksomheder samt institutioner i hele Nordjylland.
Jeg ser frem til at snakke meget mere netværk sammen med jer!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt en E-bog

I Verbesser-netværket modtager du eksklusivt netværksindhold. Brug vores ekspertviden i hverdagen
– alt sammen til 0 kr. 

 

Kort tid efter du opgiver din email adresse, tilsender vi dig i første omgang vores E-bog:
"24 tips og tricks: En guide til at få mere ud af dit netværk"

Tillykke! Du er nu officielt medlem af Verbesser!